Däcktvättare till Bilia Group Almedal

Om tjänsten

Vill du arbeta på en stor bilverkstad? Är du noggrann och effektiv och trivs att arbeta i team? Då kan detta vara något för dig!

KFX HR- partner Göteborg söker nu en person som vill arbeta heltid under hösten däcksäsong på Bilia Group. Start 31/10, till och med 2/12 2022. Vi söker dig som har en kämparglöd, är positiv och trivs att arbeta i högt tempo som vill arbeta med tvätt och sortering av däck hos en attraktiv arbetsgivare.

Om företaget

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 5 000 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade auktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. Bilia fokuserar på kunden och strävar efter att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Bilia Group i Mölndal är auktoriserade experter på BMW och MINI. Bilia fokuserar på kunden och strävar efter att ha de mest nöjda kunderna i branschen. Bilia vet att nöjda medarbetare ger nöjda kunder, därför storsatsar de på utbildning, rekrytering och teamkänsla på alla anläggningar.

Arbetsuppgifter

Rollen som däcktvättare innebär att du hjälper till på däckverkstaden med däcktvätt, registrering i datorsystem samt intag av leverans. Vi ser att du har förmågan att arbeta snabbt och noggrant och har lätt för att komma in i nya arbetsgrupper. Vidare trivs du i en miljö som präglas av service och försäljning där alla skall vara med och bidra till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Har du tidigare erfarenhet inom området kommer du snabbt in i arbetet och vet vad som förväntas av dig. För att trivas i rollen är du van att arbeta under ett högt arbetstempo där effektivitet är i fokus samt tunga lyft. Truckkort är meriterande men ingen krav.

Övrigt

Uppdragets längd: Heltid. Start 31/10 till 2/12.
Arbetstid: 7-16
Arbetsplats: Almedal, Göteborg

Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Jonna Bushati 031-711 98 00.

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2022-10-19
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Logistik/Transport
  • Inkommet: 2022-09-20
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan