Däckskiftare/montörer sökes till Bilia i Malmö

Om tjänsten

Vi söker inför däcksäsongen ett par däckskiftare/montörer till Bilias däckcenter i Malmö.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.
Anställning för just denna tjänst är hos oss på KFX HR-partner och du arbetar som uthyrd konsult hos Bilia.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i ett team där vi ställer höga krav på arbetsmoral och nogrannhet. Arbetet innebär allt från montera däck, hämta och lämna däck på lagret och köra in bilar i verkstaden.

Vi söker dig som tar stort ansvar över ditt arbete, är prestigelös och har hög arbetsmoral.
Tynga luft kan förekomma i tjänsten. B Körkort är ett krav.
Har du fordonsteknisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete med däck så är det mycket meriterande

Start för uppdraget varierar beroende på väder. Däcksäsongen brukar börja under november månad och pågå i ca. 5 veckor.

Övrigt

Du blir anställd hos oss på KFX HR-partner och arbetar som uthyrd konsult till Bilia udner hela perioden, KFX HR-partner har kollektivavtal med Unionen, vilket innebär att vi tillämpar Bemanningsavtalet mellan Bemanningsföretagen och Unionen.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan