Däckrullare till däcksäsongen

Om tjänsten

Vill du arbeta på en stor bilverkstad? KFX HR- partner Malmö söker nu personal som ska arbeta hos vår kund under däcksäsongen i okt-dec i Malmö och Lund. Vi söker dig som vill arbeta hos en attraktiv arbetsgivare med tvätt och sortering av däck på företagets däckhotell. Är du noggrann och effektiv och trivs att arbeta i högt arbetstempo? Då kan detta vara något för dig!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är både vårt och kundens ansikte utåt så därför är det viktigt att du förstår vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som däckpersonal arbetar du med tvättning av däck samt sortering. Truckkort är meriterande och körkort ett krav.

Det är viktigt att du är noggrann och effektiv i ditt arbete. Har du tidigare erfarenhet inom området kommer du snabbt in i arbetet och vet vad som förväntas av dig.

Viktigt för tjänsten är att du har ett stort intresse för bilar och förstår vikten av ett noggrant arbete. Vidare trivs du i en miljö som präglas av service där alla skall vara med och bidra till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. För att trivas i rollen är du van att arbeta under ett högt arbetstempo där effektivitet är i fokus samt tunga lyft.

Övrigt

Uppdragetslängd: Under däcksäsong hösten 2020
Arbetsplats: Malmö och Lund
Anställning: Heltid, visstid

Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor eller fungeringar kontakta ansvarig rekryterare Maria Karlsson; 070-521 84 71

Company logotype
  • Lund
  • Ansök senast 2020-09-30
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Logistik/Transport
  • Inkommet: 2020-09-01
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan