Däckmontör till Bilia Sisjön och Sävedalen!

Om tjänsten

Snart dax att byta ut vinter- till sommardäcken igen! Bilia behöver därför en erfaren däckmontör som kan arbeta heltid under mars och april. Vi söker dig som tidigare arbetat i en liknande roll och som gillar att göra det lilla extra till kunden. Är du kvalitetsmedveten och har en god prioriteringsförmåga? Då kan tjänsten vara din!

Om företaget

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 300 medarbetare på 122 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. Bilia fokuserar på kunden och strävar efter att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har åtta nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Hyundai, MINI, och Dacia.

Är du nyfiken att veta mer? Läs mer om företaget på bilia.se och kontakta oss på KFX om du är intresserad av tjänsten.

Arbetsuppgifter

I rollen som däckmontör innefattar alla arbetsuppgifterna som förekommer inom däckskiften, men din huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra hjulskiftet under så kort tid som möjligt. Är du erfaren inom området kommer du snabbt in i arbetet och vet vad som förväntas av dig.

Viktigt för tjänsten är att du har ett B-körkort och ett stort intresse för branschen. Vi ser att du har förmågan att arbeta snabbt men noggrannt och har lätt för att komma in i nya arbetsgrupper. Vidare trivs du i en miljö som präglas av service och försäljning där alla skall vara med och bidra till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. För att trivas i rollen är du van att arbeta under ett högt arbetstempo där effektivtet är i fokus.

Övrigt

Start för uppdraget är i början på mars och pågår beroende på vädret till slutet av april. Vi har tre platser att fylla, både Bilia Sisjön och Bilia Sävedalen behöver förstärkning. Eftersom Bilia är en stor organisation så finns det möjlighet att få vara kvar hos dom om allt fungerat bra.

Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor, kontakta ansvarig rekrtyerare Anna Berggren på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan