Customer Agents till företag i Solna!

Om tjänsten

Du som brinner för service och har ett intresse för IT – läs vidare!
För Bisnodes räkning söker vi nu dig som letar efter ett företag att växa inom. Rollen som kundtjänstmedarbetare hos vår kund är bred och ger utrymme att ta nästa steg i karriären! På Bisnode ges du utrymme att utvecklas och komma med idéer, i en innovativ och spännande miljö.

Om företaget

Bisnode finns idag på 19 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd. I organisationen jobbar cirka 2 100 medarbetare och kontoret i Solna präglas av värderingarna kundfokus, nyfikenhet, samarbete och förtroende!

Detta är en konsultroll och du kommer att vara anställd av KFX HR-partner. Vårt fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. I denna tjänst kommer du att vara anställd hos oss på KFX HR-partner men arbeta hos vår kund i Solna. Vår kund är ett IT-företag med verksamhet i stora delar av Europa.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare fungerar du som en länk mellan Bisnode och kunden. Det är du, som tillsammans med dina kollegor i teamet, ser till att kunden får ett professionellt och trevligt bemötande på både telefon och mail. Du hjälper kunden att hitta rätt och lösa problem, i frågor som rör Bisnodes många olika tjänster. Kundtjänsten är företagens hjärta och det är här kunderna får ett första intryck. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i:

  • Hantera företagets växel och supportärenden, tillsammans med kollegorna i ditt team
  • Leverera data och information till företagets kunder
  • Besvara mail från både privat kunder och företagskunder
  • Hantera ärenden och frågor i flertalet olika system

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av service samt god datavana och intresse för IT/teknik. Detta är en tjänst för dig som vill utvecklas och växa, i en serviceinriktad tjänst. Du som söker trivs i en miljö där tempot stundtals är högt och klimatet dynamiskt! Du motiveras av samarbete och laganda, samt skulle beskriva dig själv som snabblärd, anpassningsbar och nyfiken.

Då telefonen är ditt främsta verktyg ska du känna dig trygg och bekväm med detta. Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift, samt känner dig mycket bekväm med datorn och att lära dig nya system. Har du erfarenhet av Salesforce är det meriterande.

Övrigt

Start för tjänsten är omgående, så skicka in din ansökan redan idag! Omfattningen på tjänsten är heltid och arbetstiderna är 8-17. Du kommer att bli anställd hos KFX HR-partner.
Vid eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare på 08-663 99 00.

Company logotype
  • Solna
  • Ansök senast 2019-09-27
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Kundsupport/Service
  • Inkommet: 2019-08-29
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan