Butikssäljare till Birsta City!

Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill vara med på en väldigt spännande resa! Birsta City ska starta ett helt nytt koncept och behöver dig med
utomordentlig servicekänsla samt intresse och kunskap inom cirkularitet/hållbarhet.

Du blir anställd av KFX och arbetar ute hos vår kund Birsta City. Tjänsten är på deltid, främst kvällar och helger.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

Ingka Centers skapar mötesplatser som Birsta City där människor kan mötas, uppleva och interagera, om och om igen. Tillsammans med IKEA och andra partners skapar dem ett komplett erbjudande för kunder och besökare, en miljö där de många människorna kan shoppa, äta, umgås och uppleva saker tillsammans. Ingka Centers driver idag mer än 47 mötesplatser i 15 länder tillsammans.

Circuit är en helt ny cirkulär destination i Birsta City. Ett kurerat retail koncept där inspiration och möjligheter till cirkulära val för en mer hållbar framtid ligger i fokus. Tillsammans med fantastiska partners som alla brinner för hållbarhet kommer Circuit testa, utveckla och erbjuda produkter & tjänster i cirkulär anda.

Arbetsuppgifter

Som butiksbiträde i Circuit kommer du bland annat att:

  • Se till att popup-områdena följer instruktionerna om utbud, prissättning och inspiration
  • Se till att Circuit är i utmärkt form – ren, organiserad, välfylld och inspirerande
  • Säkra kundnöjdhet genom att prata med kunderna, prata om Circuit och hjälpa dem

Tjänsten kan komma att utvecklas med tiden då detta är ett nytt koncept.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en positiv och energisk attityd samt älskar att möta, prata med och hjälpa besökare i butiken. Det är viktigt att du har öga för detaljer och är flexibel och prestigelös i ditt sätt att arbeta. Vi sätter stor vikt vid din personliga inställning men ser gärna att du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Ett stort plus är om du är intresserad av cirkularitet och hållbarhet.

Engelska ska du kunna hantera i både tal och skrift.

Övrigt

Omfattning: Deltid, främst kvällar och helger
Längd på uppdraget: Ett år med chans till förlängning
Start: Slutet på maj/början på juni

Personlighetstest och bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater. Vi arbetar också med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen – skicka därför in din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Matilda Burström, 060-15 46 00.

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2022-05-22
  • Deltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Kundsupport/Service
  • Inkommet: 2022-05-05
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan