Driven administratör sökes till företag i centrala Stockholm

Om tjänsten

Brinner du för service och administration? För kunds räkning söker vi nu två nya medarbetare till deras Business Support. Detta är rollen för dig som trivs i en tempofylld miljö där professionellt bemötande är a och o!

Om företaget

Vår kund är ett ledande konsultföretag inom chefsrekrytering och search, med över 25 års erfarenhet från branschen. Kontoret är beläget centralt i Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som Business Support ingår man i ett team, som tillsammans ansvarar för att bistå företagets rekryterare och klienter med administration. Som Business support är du involverad i de uppdrag som företaget får in och bistår med administrativa uppgifter.

Rollen är bred och du kommer bl. a att arbeta med:

  • Rekryteringsadministration, vilket t ex innebär ansvar för inflödet av ansökningar och publicera annonser internt och externt
  • Korrekturläsning och inbindning av kandidatpresentationer
  • Administrativt stötta dina kollegor, göra bakgrundskontroller samt hantering och förberedelser av tester
  • Sammanställa digitalt veckobrev
  • Skicka ut enkäter
  • Bjuda in kandidater till tester och intervjuer
  • Boka in möten
  • Upprätta mallar i Word och Excel

Utöver detta innebär rollen en del ad hoc uppgifter som uppstår i verksamheten.

Kvalifikationer

Du som söker har erfarenhet av att ge god service och support. Du trivs i och har tidigare arbetat i en händelserik miljö, som ställt krav på proaktivitet och intitativtagande. Du har erfarenhet av att hantera administrativa uppgifter utifrån deadlines. Som person är du serviceorienterad, med en känsla för samarbete. Du är prestigelös och har lätt för att hantera parallella uppgifter, samt byta fokus. För att passa in i rollen är du även analytiskt lagd och har ett både strukterat och nogrannt arbetssätt.

Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i Officepaketet, då du kommer att arbeta mycket i samtliga program. Du har även goda kunskaper i det engelska språket. Det är högst meriterande om du har arbetat i en supporterande roll där hantering av konfidentiell information förekommit. Meriterande är även om du har kunskaper i något av de andra nordiska språken.

Övrigt

Tjänsterna ska tillsättas i mitten av augusti så skicka in din ansökan redan idag! Samtliga frågor kring tjänsten hänvisas till någon av våra rekryterare på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan