BRF Analytiker till attraktiva Veidekke

Om tjänsten

Är du strukturerad, har god analytisk förmåga och är intresserad av bostadsbranschen? Vill du bli involverad i bostadsutvecklingsprojekt och arbeta såväl självständigt som i team? Vi söker dig som är tillgänglig på kort varsel och vill arbeta som BRF analytiker hos Veidekke.

Du kommer bli anställd hos oss på KFX HR-partner och arbeta heltid hos vår kund Veidekke. Tjänsten är med start i november och pågår till Augusti 2020. Med viss möjlighet till förlänging.

Om företaget

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger de allt från broar och bostäder till vägar och tunnlar, men det är deras syn på människor som är annorlunda. Veidekke har en idé om hur människor tillsammans kan skapa bättre resultat. De tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Veidekke tror att människor kan åstadkomma mer genom samarbete. Med involvering som ledord anstränger de sig för att ta reda på vad deras kunder och samarbetspartners efterfrågar.

Arbetsuppgifter

Som BRF Analytiker hos Veidekke Eiendom arbetar du med alla typer av BRF relaterade frågor i bostadsutvecklingsprojekten. Arbetssättet är såväl självständigt som ett teamarbete. En sammanfattning av konkreta arbetsuppgifterna inkluderar:

  • Upprättande och administration av ekonomiska planer och andra dokument och arbetsuppgifter kopplade till bostadsrättsprojekt
  • Avtalsfrågor i samband med överlämnande till bostadsrättsföreningar eller andra köpare av nyproducerade bostäder.
  • Finansiering av genomförande/byggfasen
  • I övrigt inom områdena fastighetsekonomi, projektkalkylering, fastighetsbildningsfrågor och avtalsfrågor medverka i företagets olika fastighetsutvecklingsprojekt.

Det är viktigt att ha förståelse för projektets affärsmässighet i sin helhet och att ha en god överblick över den totala kalkylen för ett projekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom exempelvis Civilekonom, Förvaltningsekonom, Samhällsbyggnad/ Lantmäteri eller motsvarande. Ett plus är om du har erfarenhet av att arbeta inom området fastighetsekonomi, inklusive finansieringsfrågor. Dina kunskaper i såväl skriven som talad svenska är goda och du är en skicklig användare av Excel.

Övrigt

Anställningen är ett vikariat och personen kommer arbeta som uthyrd konsult till minst augusti 2020.

Har du frågor kring tjänsten välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Fihn på 040-12 02 00.

Company logotype
  • Lund
  • Ansök senast 2019-10-31
  • Heltid
  • Anställning: Vikariat
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2019-10-02
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan