Bostadsrättskoordinator till bygg- och fastighetsföretag!

Om tjänsten

Som bostadsrättskoordinator hos vår kund har du en aktiv och kundorienterad roll där du sköter administrativa uppgifter för bostadsrättsföreningar. Du arbetar i nära samarbete med kollegor och kunder där du bland annat besvarar frågor från medlemmar som rör bostadsrättsföreningen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration, är strukturerad och redo för en ny utmaning!

Tjänsten är en konsultanställning hos KFX HR-partner med start i mitten/slutet av augusti.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer vid uppdrag att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

BRF-koordinators roll går i stora drag ut på att skapa, upprätthålla och utveckla de administrativa rutinerna och processerna kring föreningar. Mer konkret handlar det bland annat om att hantera medlemsansökningar, lägga upp och underhålla medlemsregister samt att skriva, hantera och granska avtal gällande exempelvis insatser, upplåtelser och överlåtelser. Vidare förbereder och kallar du till styrelsemöten i vilka du även deltar. Då handlar det om att skriva och följa upp protokoll. Vid dessa möten kan flera föreningar behandlas under ett och samma möte varför ordning och reda samt en vana att ha många bollar i luften samtidigt är en förutsättning för att lyckas.

Du kommer även vara ett stöd i eftermarknadsarbetet vid försäljningar.

Kvalifikationer

För att passa i rollen tror vi att du har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet från en roll av administrativ karaktär. Erfarenhet eller utbildning inom bygg och/eller fastighet ses som mycket meriterande. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och du har lätt för att arbeta i olika datorsystem. Tidigare erfarenhet av kundhanteringsystem såsom Vitec, Agresso eller Apsis är meriterande men inget krav.

Som person tror vi att du är strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Med tanke på att du kommer ha många såväl externa som interna kontakter vill vi att du är kommunikativ i såväl tal som skrift samt har gott om skinn på näsan. Ett prestigelöst förhållningssätt är ännu en nyckel för ömsesidig trivsel.

Övrigt

Låter det intressant? Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!
Vid frågor eller funderingar kontakta rekryterare Paula Jansson på 031-711 98 00.

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2021-08-08
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2021-07-19
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan