Blir du student till hösten?

Om tjänsten

Ska du börja eller fortsätta studera på högskola till hösten? Vill du samtidigt skaffa dig arbetslivserfarenhet och dryga ut studiebidraget? Vi söker just nu studenter som gillar att vara ansiktet utåt!

Hos oss på KFX HR-partner får du en varierande tjänst och mycket erfarenhet från olika företag och branscher.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i över 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som student blir du upplärd på en eller flera uppdrag ute hos våra kunder, som är verksamma inom olika branscher. Du kommer få möjlighet att bland annat arbeta som receptionist, växeltelefonist och kundtjänstmedarbetare. Samtliga kunder befinner sig i centrala Göteborg eller Mölndahl. Arbetstiderna är förlagda vardagar mellan 07.30-18.00.

Arbetsuppgifterna är varierande men vanligt förekommande arbetsuppgifter är kundservice internt och externt, reception, posthantering, telefoni, administration och lättare ekonomiuppgifter.

Kvalifikationer

Du som fyllt 19 år och har påbörjat ett eftergymnasial utbildning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har en hög social kompetens, är utåtriktad och servicemedveten samt flexibel. Vidare är det viktigt att du har förmågan att se vad som behöver göras och att du som person är självständig, ödmjuk, ordningsam och prestigelös.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och har goda datorkunskaper, främst i Officepaketet.

Du bör kunna arbeta minst 2 heldagar i veckan. Enbart kontorstider.

Övrigt

Start: omgående

Är det dig vi söker? Varmt välkommen att ansöka idag!
Intervjuer sker löpande.

Vid frågor eller funderingar kontakta oss på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan