Biluthyrare till Bilia i Malmö

Om tjänsten

Har du erfarenhet av service och älskar att hantera kunder? Vill du ta hand om administrationen och bokningen av hyrbilar på Bilias anläggning på Jägersro?
Då är detta det perfekta jobbet för dig!

Om företaget

Bilia Personbilar satsar på att bli branschens bästa servicebolag där de bland annat erbjuder bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Bilia är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault, BMW, Lexus, Toyota och många fler. Företaget har en social arbetsmiljö och en företagskultur där engagemang och kreativitet uppskattas.
Är du nyfiken att veta mer? Läs mer om företaget på bilia.se och kontakta oss på KFX om du är intresserad av tjänsten.

Arbetsuppgifter

Dina huvuduppgifter är att ta hand om de kunder som vill hyra en bil hos Bilia, både företagskunder och privatkunder. Det innebär bl.a. att ta emot, bekräfta och förbereda bokningar av bilhyror både per telefon, mail och över disk.
Utöver detta kommer du även att redovisa hyresavtal, hantera samtal samt andra vanligt förekommande administrativa uppgifter.
I tjänsten ingår även leverans och klarställning av bilar så som tvättning samt att löpande hålla koll på vilka bilar som behöver däckbyten eller besiktning. Du ingår i ett team av 4 personer på anläggningen i Malmö.

Tjänsten avser en anställning på heltid med start omgående. Din arbetstid kommer att vara schemalagd enligt Bilias öppettider, men du kommer alltid att jobba till 18.00 på fredagar.

Kvalifikationer

För att du ska trivas och vara rätt person för tjänsten är det en förutsättning att du har;

  • Mycket serviceinriktad med kunden i fokus
  • Vana av att hantera kunder både på telefon och över disk.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
  • God vana att arbeta med diverse datorsystem
  • B-körkort
  • Vana att köra bil

Vi letar efter dig som är serviceinriktad och som vet hur man bemöter kunder på ett bra och professionellt sätt. Du har en förmåga att prioritera och förstår vikten av att vara noggrann. Positiv inställning har du till det mesta och det skadar inte lite allmän kunskap om bilar. Du gillar ordning och reda och klarar av att arbeta med varierande arbetsbelastning.

Övrigt

Denna tjänst rekryteras av KFX som är en HR-partner inom bemanning, rekrytering och entreprenad, där vi genom vår långa erfarenhet och tydliga processer hjälper våra kunder med deras personalbehov oavsett hur stort eller litet det är.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Så välkommen in med din ansökan redan idag!
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Fihn på KFX HR-partner, tfn 040-12 02 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan