Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Bilmekaniker för framtida uppdrag

Om tjänsten

För framtida uppdrag söker vi nu dig som vill arbeta som bilmekaniker.
Självklart har du ett stort intresse för fordon och är tekniskt kunnig inom området samt trivs att arbeta med problemlösning.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Service, reparationer och felsökningar av olika typer av fordon är återkommande arbetsuppgifter vilket betyder att många av arbetsuppgifterna är fysiska.
Du trivs med att arbeta i en verkstadsmiljö. Kundkontakt är även ett viktigt inslag i vardagen då långsiktiga relationer skapas mellan kund och mekaniker.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har;

  • Grundutbildning: Gymnasieerfarenhet. Gärna från fordonsprogrammet eller meriterande med andra kurser, utbildningar inom området.
  • B-körkort.
  • Hanterar både det svenska och engelskaspråket. Både skriftligt och muntligt.
  • Arbete inom branschen är meriterande.
  • Viss datakunskap och administrativ erfarenhet är meriterande.

Du har ett stort intresse av problemlösning, felsökning samt tycker om att skruva. Arbetet innebär både självständigt arbete samt i grupp.
Som person är du intresserad av service och vill alltid ge kunden det bästa bemötandet.
Du är noggrann och är intresserad av ditt yrke samt vill alltid utvecklas och du värdesätter ett gott arbete och en god relation med kollegor.

Övrigt

Detta är en allmän annons och för framtida uppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Kunskap- och personlighetstester samt en bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan