Bildelscoach till Bilia Group Mölndal!

Om tjänsten

Vi söker dig som har ett gediget bilintresse. Vi tror att du som Kanske har du något års erfarenhet som bilmekaniker och god förståelse för bilkomponenter eller ett bilintresse och arbetar med detta på fritiden? Söker du en tjänst med mycket interna och externa kontakter? Är du dessutom en positiv lagspelare som trivs i högt tempo och som vill vara med och driva och coacha ett härligt gäng på 7 kollegor? Tillsammans kommer ni arbeta för att Bilia ska vara branschens bästa servicebolag!

Som ledare på Bilia kommer du arbeta efter värdeorden engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta. Som bildelscoach på Bilia Group i Mölndal är det därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa värdeord. Du kommer bli direktanställd på Bilia Group Mölndal.

Om företaget

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 5 000 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade auktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. Bilia fokuserar på kunden och strävar efter att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 95 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, MINI, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen ca 30 miljarder kronor.

Bilia Group i Mölndal är auktoriserade experter på BMW och MINI. Bilia fokuserar på kunden och strävar efter att ha de mest nöjda kunderna i branschen. Bilia vet att nöjda medarbetare ger nöjda kunder, därför storsatsar de på utbildning, rekrytering och teamkänsla på alla anläggningar.

Arbetsuppgifter

I rollen som bildelscoach arbetar du nära dina 7 kollegor på bildelsfunktionen. Du styr det dagliga arbetet och stöttar kollegor i stort som smått för att göra varje dag effektiv och lönsam. Med hjälp av uppföljningsverktyg coachar du gruppen för att dessa ska nå mål, göra kunderna nöjda och minska stress i arbetsgruppen. Du arbetar även med att planera och beställa hem reservdelar och tillbehör. Du har kontakter internt och externt och använder dator och telefon som dina främsta arbetsredskap.

I din roll kommer du få möjlighet att arbeta inom hela arbetsområdet och vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

 • Beställa bildelar och tillbehörsprodukter
 • Lämna prisuppgifter
 • Uppackning av beställt material
 • Registervård
 • Uppmärksamma och vägleda kunder när de kommer in till Bilia
 • Butiksförsäljning
 • Grossistförsäljning
 • Nära samarbete med våra skaderådgivare och rättning av kalkyleringsverktyget, Cabas, till skadeverkstaden.

Schemalagt helgarbete förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning och ett gediget bil intresse. Kanske har du några års erfarenhet som bilmekaniker och god förståelse för bilkomponenter eller ett bil intresse och arbetar med detta på fritiden? Du behärskar dator och telefon självständigt. Tjänsten ställer höga krav på din administrativa förmåga såväl som din förmåga att planera och prioritera. Flytande kunskaper i tal och skrift på svenska och B-körkort är ett krav.

För att trivas i rollen bör du vara en positiv och ödmjuk person som har förmågan att engagera dina kollegor i både med- och motgångar. Du värdesätter ett väl fungerande samarbete och ser betydelsen av att ha en god sammanhållning och team-känsla. Du trivs med att skapa goda relationer både internt och externt och är mån om att ta ansvar och alltid vårda dina relationer. Vidare trivs du i ett högt arbetstempo och drar gärna med dina 7 närmsta kollegor för att ni tillsammans alltid ska nå uppsatta mål.

Då Bilia ligger i framkant teknisk ser vi att du trivs med att utvecklas, är lösningsorienterad och målinriktad. Att leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité är självklart! För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter på företaget.

Övrigt

Anställningen är på heltid, tillsvidare hos Bilia Group Mölndal, med inledande 6 månaders provanställning.

Urval och intervjuer sker löpande, detta betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi genomför personlighetstester och bakgrundskontroller på alla slutkandidater.

Bilia Group har valt att samarbeta med KFX HR-partner i denna rekryteringsprocess. Du kommer att bli anställd direkt hos oss på Bilia Group Mölndal. Tjänsten är tillsvidare på heltid.
Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson på 031-711 98 00.

Välkommen med din ansökan!

Company logotype
 • Göteborg
 • Ansök senast 2020-09-27
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Ledning/Management
 • Inkommet: 2020-08-26
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan