Bemanningsplanerare till Stockholm sökes!

Om tjänsten

Har du erfarenhet av att arbeta med bemanning sedan tidigare, har en positiv inställning till arbetet och en stark förmåga att koordinera under tidspress? Just nu söker vi dig som är noggrann, strukturerad och trivs i en dynamisk arbetsmiljö för ett uppdrag på över sommaren med start i maj. Här ges du möjligheten att arbeta i en viktig roll för företaget samt vara med och bidra i en samhällsnyttig funktion.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Om företaget

Arbetsuppgifter

Här ges du möjlighet att arbeta i ett team som präglas av respekt, värme och gemenskap. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med ett litet team för att gemensamt ansvara för bemanningen av vår kunds vårdpersonal.

Arbetsuppgifterna består till stor del av att arbeta i kundens tidredovisningssystem för att bemanna vid sjukdom, semester etc. Under våren kommer du få vara delaktig i framtagandet av sommarschemat. Utöver schemaläggning kommer du bland annat administrera introduktionen av nya uskor samt göra inplaceringssystem till alla andra anställda.

Arbetstiderna är förlagda under kontorstid och arbetet kommer ske på plats

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för denna tjänst ser vi att du har en examen inom HR eller motsvarande, tidigare erfarenhet av att arbeta med bemanning eller personalplanering. Det är meriterande om du har arbetat med vårdbemanning.

För att trivas i rollen krävs det att du har en bra förmåga att organisera, är en person som trivs i en flexibel miljö och har lätt för att kommunicera på ett tydligt sätt. Stor vikt kommer läggas på din personlighet, då det krävs att du är orädd, effektiv och noggrann. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och känner dig trygg i både det svenska och engelska språket, i såväl tal som skrift.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du har din anställning på KFX HR-partner men arbetar på plats ute hos kund i Liljeholmen.

Samtliga frågor hänvisas till ansvarig rekryterare Caroline Dunvret på 08-663 99 00 alternativt caroline.dunvret@kfx.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök därför tjänsten redan idag!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2021-05-20
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2021-04-14
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan