Bemanningsansvarig på heltid sökes till Hemfrid!

Om tjänsten

HR/personalansvar/personal/bemanning/schemaläggning

Är du en person som motiveras av koordinering och att leda andra? Har du erfarenhet av och brinner för att ge service? För Hemfrids räkning söker vi på KFX HR-partner nu en driven och positiv bemanningsansansvarig! Är du på jakt efter en administrativ roll där du samtidigt utvecklas inom personalledning, då kan detta vara rollen för dig!

Om företaget

Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag över 2 000 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft.

Som medarbetare hos oss får du ett jobb där du får utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och aldrig står stilla. Därmed finns det många utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som för medarbetarna. Hemfrid är ett värderingstyrt företag där miljömässig och social hållbarhet är en viktig utgångspunkt i vår affär. Vi har medarbetare från hela världen och en bred erfarenhet och kompetensbas. Läs gärna mer om oss på hemfrid.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som bemanningsansvarig arbetar du med både personal – och kundvård. Du har ett helhetsansvar för den dagliga driften av verksamheten inom ett visst geografiskt område, och därmed personalansvar för de medarbetare som utför tjänster ute hos Hemfrids kunder. Du är kvalitetsansvarig för ditt område och genomför personalfrämjande åtgärder så som att säkerställa personalbehov och ett kvalitativt uppföljningsarbete med personalen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Hantera av – och ombokningar från kunder samt sjukanmälningar från personal
  • Schemaläggning
  • Hålla i medarbetarsamtal
  • Arbetsmiljöansvar inom ditt område
  • Regelbundna teamträffar

Du har ett stort administrativt ansvar som innefattar bland annat administration av avtal, fakturaundelag, utskick av veckobrev och schemaläggning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med ca 1-2 års erfarenhet av ledarskap. Du har god vana att arbeta administrativt och brinner för service! Du har tidigare arbetat i roller som innefattat både koordinering och administration, och vill nu utvecklas ytterligare inom personalhantering. Krav för rollen är att du har B-körkort samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Det är högst meriterande om du tidigare har arbetat med schemaläggning.

Som person tror vi att du är serviceinriktad och trivs i ett högt tempo! Du motiveras av att nå goda resultat och tycker om att arbeta lösningsorienterat. Du har en positiv inställning och arbetar gärna tillsammans med andra, samtidigt som du inte räds ett självständigt arbete där du behöver fatta egna beslut på daglig basis. Du har givetvis en god förmåga att hantera människor och är ödmjuk, lyhörd och tydlig i dialogen med dina medarbetare.
Hemfrid ger dig chansen att arbeta i ett snabbt växande företag och vi ser därför att du är en person som trivs i en föränderlig och händelserik miljö!

Övrigt

Tjänsten är på tillsvidarebasis och du blir anställd direkt av Hemfrid. I denna rekryteringsprocess samarbetar Hemfrid med KFX HR-partner och samtliga frågor gällande tjänsten hänvisas till av vår rekryterare Amanda Jurell på 08-663 99 00.

Start för tjänsten är omgående, så skicka in din ansökan redan idag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan