Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Bemanningsansvarig KFX HR-partner

Om tjänsten

Ser du dig själv som en problemlösare som alltid vill leverera den bästa lösningen? Vill du vara en del av ett familjärt team som alltid stöttar varandra?

Hos oss på KFX har vi ett högt arbetstempo som varvas med mycket skratt. Du kommer att arbeta på en arbetsplats som präglas av driv, engagemang, tydliga mål och med stort fokus på kund, konsult och kandidat. Vi söker just nu en bemanningsansvarig för ett längre vikariat med start i september till vårt team i Göteborg på Odinsgatan.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I denna roll som bemanningsansvarig arbetar du dagligen med att boka ut vår personal på uppdrag, planerar utbildning samt schemaläggning. Du kommer ha personalansvar för dina konsulter där du löpande arbetar med uppföljningssamtal, utvecklingssamtal samt coachar dina konsulter. I denna roll kommer du även stötta våra rekryterare genom att arbeta med annonsering, urval, telefonintervjuer, referenstagning samt HR-administration.

KFX är en HR-partner till våra kunder och rekryterar tjänstemän åt alla branscher, vi erbjuder ett HR stöd med allt från rekrytering till karriärvägledning. Vi är mycket stolta över vår rekryteringsprocess som vi arbetat fram, den präglas av kvalité, omsorg och engagemang.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller från servicebranschen. Ett stort plus är om du har arbetat som konsult eller med bemanning i rekrytering- och bemanningsbranschen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som gillar att ta ansvar, är utåtriktad, flexibel, prestigelös och handlingskraftig. Du brinner för att skapa långsiktiga relationer med både kunder, konsulter och kandidater. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att ta snabba beslut och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Som person är du strukturerad, effektiv, noggrann och är en kreativ problemlösare. Arbetet ställer stora krav på att du är självgående, målinriktad och har en naturlig känsla för service.

”Frihet under ansvar” präglar vårt arbetsklimat och hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team där alla hjälps åt och stöttar varandra. Du har god datorvana och körkort.

Övrigt

Start för tjänsten: september eller enligt överenskommelse
Anställning, heltid & vikariat med möjlighet till förlängning
Lön: Fast lön
Övriga förmåner: Kollektivavtal, sex veckors semester, flexibla arbetstider, friskvårdbidrag och mycket mer.
Sista ansökningsdag, 5 maj 2019

Intervjuer sker löpande. Vid frågor eller funderingar kontakta regionchef Elin Andersson på 031-711 98 00
Vi genomför personlighetstester och bakgrundkontroller på alla slutkandidater.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan