Bemanning- och rekryteringsassistent till KFX HR-partner Malmö

Om tjänsten

Studerar du HR eller motsvarande och söker ett värdefullt extrajobb? Är du flexibel och vill lära dig mer om vad konsult- och rekryteringsbranschen har att erbjuda? Vi söker dig som vill bli en del av vårt familjära team och stötta med HR-administration ca 1-3 dagar/vecka.

Hos oss på KFX har vi ett högt arbetstempo som varvas med mycket skratt. Du kommer att arbeta på en arbetsplats som präglas av driv, engagemang, mål och med stort fokus på kund, konsult och kandidat. Vi söker just nu en bemanning- och rekryteringsassistent till vårt härliga team på Stora Nygatan 40 i Malmö.

Om oss

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 300 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Du kommer i första hand ansvara för KFX Malmös jourtelefon kl. 06-08 måndag-fredag. Det innebär att ta emot, schemalägga och koordinera konsulter vid sjukdom.

I rollen som bemanning- och rekryteringsassistent kommer du i förlängningen stötta rekryteringsansvarig med annonsskrivning, urval, telefonintervjuer, referenstagning samt HR-administration. Du kommer få en stor inblick i vad rollen som rekryteringsansvarig och konsultchef innebär.

KFX är en HR-partner till våra kunder och rekryterar tjänstemän åt alla branscher, vi erbjuder ett HR stöd med allt från rekrytering till karriärvägledning. Vi är mycket stolta över vår rekryteringsprocess som vi arbetat fram, den präglas av kvalité, omsorg och engagemang.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar på en eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande och har minst ett år kvar av dina studier. Vi ser att du tidigare arbetat med någon form av service och administration. Det är meriterande om du har arbetat med personalrelaterade frågor tidigare eller har ett brinnande intresse för att lära dig mer om konsult- och rekryteringsbranschen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som gillar att ta ansvar, är prestigelös och handlingskraftig. Hos oss kan det gå snabbt- det vill vi att du ska trivas i. Vi genar inte när det kommer till kvalitén, som person är det därför viktigt att du är strukturerad och noggrann. För att trivas i vårt team tror vi att du är utåtriktad, positiv och effektiv. Arbetet ställer stora krav på att du är självgående, målinriktad och har en naturlig känsla för service. Du har god datorvana, talar och skriver svenska obehindrat.

Övrigt

Start för tjänsten: Enligt överenskommelse
Arbetstid jour : Måndag-fredag kl. 06-08.
Möjlighet att ersätta på heltid under semestertider kommer finnas.
Lön: Fast lön.

Intervjuer sker löpande. Vid frågor eller funderingar kontakta Regionchef Helena Möller på 040-120200. Vi genomför personlighetstester och bakgrundkontroller på alla slutkandidater.

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2021-10-07
  • Deltid
  • Anställning: Timanställning
  • Bransch: HR/Personal
  • Inkommet: 2021-09-07
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan