B2B säljare men focus på relation

Om tjänsten

Vill du arbeta med B2B försäljning när den är som bäst? Drivs du av att arbeta både relations- och resultatorienterat? Är du en tävlingsmänniska som är redo att visa framfötterna och hjälpa dina kunder att hitta den bästa lösningen? Då kan du vara vår kunds nya stjärna!

Vår kund är ett globalt företag som verkar inom olika branscher och marknader. Kundens kontor är placerad i Göteborg.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I denna relationsorienterade roll arbetar och driver du alla steg genom hela försäljningsprocessen. Efter en lyckad införsäljning arbetar du nära dina kunder för ett fortsatt samarbete, där du förvaltar och fortsätter bygga på er relation. Rollen innebär också nykundsbearbetning och att arbeta mot budgetmål, både egna och gemensamma gruppmål. Alla dina kunder är placerad i Göteborgsområdet.

Du kommer tillhöra ett stöttande, energifyllt och engagerat team. På denna arbetat plats har du möjlighet att växa både i din yrkesroll och i din personligutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare arbetat med försäljning och trivs i en resultatorienterad roll där du som säljare tillsammans med dina kunder hittar den bästa lösningen för just för dom. Vi ser att du är en lyhörd person som har vilja att göra affärer och vill växa tillsammans med vår kund.

Du har goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska samt goda datorkunskaper. Då du i rollen har kundmöten ute hos dina kunder kräver tjänsten att du har B körkort.

Övrigt

Är du den vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag via kfx.se

Vid frågor eller funderingar kontakta Elin Andersson på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan