Avtalsadministratör till Selecta

Om tjänsten

Till denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av administration och avtalshantering. Som avtalsadministratör på Selecta arbetar du med administration och support kring kundavtal. Du fungerar som en länk mellan kundansvariga och övrig organisation på Selecta genom att bistå med support i avtalsfrågor. Tjänsten är placerad på Selectas huvudkontor i Årsta och är ett bemanningsuppdrag på visstidsbasis, med start omgående.

Om företaget

Selecta är Europas ledande serviceföretag inom mat och dryck för arbetsplatser och offentliga miljöer. Företaget finns representerat i 22 länder och har i Sverige cirka 500 anställda på totalt 33 orter. Selecta erbjuder sina kunder, stora som små, anpassade servicelösningar för kaffe- och varuautomater samt tillbehör och varor till dessa.

Arbetsuppgifter

På avtalsavdelningen ingår du i ett serviceinriktat team på ca 10 personer som hanterar avtalen mot Selectas kunder. Du fungerar som en länk mellan kundansvarig och kund genom att bistå med support i avtalsfrågor. Dina dagliga uppgifter innebär bland annat orderläggning, utformning av avtal samt fakturering av maskiner.

Kvalifikationer

Du som söker har en gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi eller liknande. Du har ett par års erfarenhet av administration och brinner för att ge den bästa servicen.
Vi ser gärna att du är person som är van att arbeta strukturerat och har förmågan att lösa problem med glimten i ögat.

Som person är du positiv, driven och noggrann. Du arbetar målmedvetet och effektivt för att få saker gjorda samt är självgående och van att fatta egna beslut.

Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, såväl muntligt som skriftligt. Då engelska är vår kunds koncernspråk ser vi även att du har goda kunskaper i det. Vidare har du mycket goda kunskaper i Officepaketet, särskilt i Excel.

Övrigt

Uppdraget ska tillsättas omgående, därför arbetar vi löpande med urval och rekommenderar att du skickar in din ansökan redan idag! Tjänsten är ett bemanningsuppdrag på initialt 6 månader, med stor chans till förlängning. Du kommer att bli anställd hos oss på KFX Stockholm, men arbeta hos Selecta. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnea Hägg på telefonnummer 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan