Äventyrlig roll som ambulerande servicemedarbetare!

Om tjänsten

Administration, reception, växel, internservice, vaktmästare, konferensvärdinna

Hej till dig som älskar service och vill jobba heltid inom kontor. Är du dessutom i starten av din servicekarriär? Då är denna tjänst perfekt för dig.
Som ambulerande servicemedarbetare jobbar du i en äventyrlig serviceroll på flera olika företag runt om i Stockholm och ingen dag är den andra lik.
Denna tjänst är väldigt omväxlande och en snabb språngbräda ut i kontorslivet för dig som är nyfiken på hur olika organisationer fungerar. Ansök redan idag!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär en bred serviceroll inom kontor. Du utbildas hos flera av våra kundföretag, bland annat inom reception, konferens, kundtjänst och internservice. Ingen dag är den andra lik och då din arbetsarena varierar från dag till dag får du ett ovärderligt kontaktnät och massa nya kollegor. Våra kunder finns i centrala Stockholm och närförorter. Det är stora- som små bolag i alla branscher. Vi matchar dig och din profil mot företagen för att båda ska trivas.

Kvalifikationer

När du börjar hos oss får du utbildning, daglig återkoppling och pepp ifrån din chef. I denna framträdande roll riktas många ögon mot dig och du får bidra med din härliga personlighet. Hos oss får ditt genuina intresse för service komma fram. Behärskar du svenska och engelska? Vi ser gärna att du är trygg i både tal och skrift. Kanske har du tidigare erfarenhet av service eller kontor? Eller så är det här ditt första arbete efter gymnasiet. Vi finns här för dig som ett stöd på din väg in i kontorsbranschen.

Övrigt

Urval sker löpande och start är omgående så känner du dig redo tycker vi att du ska fylla i din ansökan här på hemsidan redan idag.
KFX HR-partner har kollektivavtal med Unionen och om du vill kan du lösa ut rikskort och vi har även avtal med ett antal friskvårdsanläggningar som erbjuder dig gynnsamma rabatter då du är anställd av oss.

Ring mig om du vill bli vår nya kollega! Du når mig på 08-663 99 00.

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2019-07-05
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2019-06-25
Sök tjänst
Sök tjänst Skriv ut Tipsa en vän Dela

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan