Avdelningschefer- Montage Emhart Glass Sundsvall

Om tjänsten

Vi söker nu två avdelningschefer som vill vara med och utveckla arbetet inom avdelningen Montage. Avdelningen kommer att delas in i två områden, Mekanism/ sektion och Slutmontage. Ta chansen att få vara med och arbeta i en internationell, utvecklande och innovativ organisation.

Om företaget

Emhart Glass Sweden AB är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är Schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Vår svenska enhet med cirka 300 anställda i Sundsvall och Örebro, har 2016 uppnått en omsättning på 1 mdkr. Vi erbjuder dig spännande arbetsuppgifter och en god arbetsmiljö. Välkommen till oss Du också.

Arbetsuppgifter

Som avdelningschef kommer du att ansvara för din avdelning med cirka 20 medarbetare. Dina ansvarsområden omfattar personalansvar, budget, arbetsmiljöarbete och den dagliga operativa planeringen. Du kommer också att ha mycket kundkontakt då varje projekt är unikt och anpassas efter kundens begäran. Då det finns många avdelningar inom företaget kommer du vidare att ha många interna kontakter. Du kommer att ingå i den operativa platsledningsgruppen och rapportera till platschef.

Kvalifikationer

Du som söker har med fördel en teknisk utbildning eller likvärdigt. Du bör ha ett stort tekniskt intresse
och erfarenhet från industri och montage. Du har också flerårig erfarenhet från personalledning. Då engelska är vårt koncernspråk är goda kunskaper i engelska i både tal och skrift ett krav.
Du har mycket externa och interna kontakter vilket innebär att din kommunikations- och samarbetsförmåga blir viktig. Vidare är egenskaper såsom kundmedvetenhet, initiativrik och mod viktiga karaktärsdrag. Du trivs och drivs av att arbeta i ett högt tempo och presterar gärna under press och viktiga deadlines. Självklart drivs du också av att entusiasmera dina medarbetare och arbeta med flera olika projekt parallellt.

Övrigt

Tjänsten är på heltid. Vi ser gärna att du kan påbörja tjänsten snarast, enligt överenskommelse.
Som ett led Emhart Glass arbete för en säker och drogfri miljö, drogtestar de alla sina medarbetare.
För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Nyberg på KFX HR- partner 060- 15 46 00.
Sökande till denna tjänst kommer att få genomgå personlighetstest och bakgrundskontroll.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Dock senast 25 oktober.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan