Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Arbetsledare/ Teamchef till kundföretag i Sundsvall

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en engagerad och problemlösande arbetsledare som brinner för kundservice och ledarskap.
Ditt team kommer att bestå av ca 15 medarbetare fördelat på orterna Sundsvall och Härnösand.

Du erbjuds möjligheten att få arbeta i en mycket varierande ledarroll och du kommer till en arbetsplats med fart och fläkt samt en positiv företagaranda.
En spännande utmaning om du är sugen på något nytt och trivs med att träffa mycket nya människor.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I den här arbetsledarrollen får du chansen att göra väldigt mycket och framförallt varierat. Ingen dag är den andra lik!
I ledarskapet ingår rekrytering, anställning, upplärning, coachning och uppföljning med dina medarbetare. Du kommer också att ha ett administrativt ansvar vad det gäller schemaläggning, tidrapportering och övrig dokumentation.

När det gäller kundhanteringen så har du koll på dina kunduppdrag och ser till att allt flyter på bra. Du följer upp kunderna kontinuerligt och med ett sinne för merförsäljning erbjuder du ytterligare tjänster som kunden kan vara i behov av.

Kvalifikationer

Är du intresserad av en ny utmaning och har fallenhet för ledarskap, planering och knyta nya kontakter?
Då kan det vara dig vi letar efter!

Vi ser gärna att du har egenskaper som vi anser är till nytta för att vara en god ledare och arbetskamrat hos oss. Ska vi kika om vi har samma uppfattning?

Du kommer att ha tillgång till företagsbil så körkort är ett krav för denna tjänst.

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
För närmare information är du varmt välkommen att kontakta Linda Sandwall på KFX HR- Partner

Sökande till denna tjänst kan komma att genomgå personlighetstester och bakgrundkontroll.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan