Arbeta extra som receptionist vid sidan av dina studier!

Om tjänsten

Är du universitetsstudent och känner att du har lite mer att ge i kombination till dina studier? Vill du ta dig an nya spännande utmaningar och ta chansen att skaffa dig mer arbetslivserfarenhet? Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och brinner för service för uppdrag som receptionist hos vår kund på Kungsholmen i Stockholm.

Om företaget

Denna tjänst är konsultuppdrag, vilket innebär att du har din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos någon av våra kunder. Det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult.

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemanningsföretag. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist kommer du att ta emot besökare och vara ansiktet utåt för vår kund. Mer specifikt kommer du att arbeta med:

  • Bemöta kunder och besökare på ett professionellt och service minded sätt.
  • Hantera inkommande mail och telefonsamtal från bland annat internationella kunder.
  • Boka luncher, frukostar och vara behjälplig vid konferenser och event.
  • Vara allmänt behjälplig kring receptionen och de anställda.

Du kommer att arbeta en dag i veckan mellan 08:00-17:00. Det finns även möjlighet att arbeta under lov och extra vid ytterligare behov.

Kvalifikationer

Till denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en serviceroll. Du känner dig bekväm med att vara företagets ansikte utåt och kan hantera besökare och samtal med lyhördhet och tålamod. Vidare är du en person som är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt med ordning och reda omkring dig. Du är också social, positiv och utåtriktad. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i både tal och skrift. Kunskaper i det danska och norska språket ses som meriterande. Vidare ser vi att du har en mycket god telefon- och datorvana.

Övrigt

Låter detta som någonting för dig? Skicka in din ansökan direkt!
På KFX arbetar vi med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Olivia Agné på 08-663 99 00 eller rekrytering.stockholm@kfx.se och specificera vilken tjänst du har frågor kring i ditt mail.

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2019-12-27
  • Deltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2019-11-13
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan