Är du växeltelefonisten vi söker?

Om tjänsten

Växel / telefonist / service / reception / kontor / administration

Vi på KFX HR-partner söker nu en växeltelefonist på heltid. Är du en vältalig och trevlig person som trivs med att ge service på telefon? Skicka i så fall in din ansökan redan idag!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Som växeltelefonist tar du emot inkommande samtal och kopplar dessa vidare. Du är första kontakten med kunden vilket innebär att du behöver ge ett förstklassigt bemötande och se till att kunden blir hänvisad till rätt person. I rollen ansvarar du även för att gå igenom mailen löpande samt att ta emot och skicka meddelande via mail.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en hög serviceförmåga, är stresstålig samt har en god simultanförmåga då du ofta kommer försättas i situationer där flera saker behöver göras samtidigt. Vi ser gärna att du har en god datorvana och det är meriterande om du har arbetat som växeltelefonist tidigare. Då samtalen och de meddelanden som kommer via mail kan vara på både på svenska och engelska krävs det att du har goda kunskaper i båda dessa språk.

Ovanstående kvalifikationer är grundläggande för att du i längden ska kunna trivas i tjänsten och göra ett gott arbete.

Övrigt

Tjänsten i fråga är ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd på KFX HR-partner men arbeta ute hos kund. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta mig Mathilda Berg på KFX HR-partner på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan