Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Är du vår VD:s högra hand?

Om tjänsten

TillMobil söker nu en initiativrik, noggrann, stresstålig och arbetsvillig VD-assistent med goda kommunikativa egenskaper. Du kommer att arbeta sida vid sida med vår VD Briar Karim och hjälpa honom i såväl stora som små projekt – och du kommer att få ta ett stort administrativt ansvar. Jobbet är perfekt för dig som vill lära dig mer om vad det innebär att vara vd för en organisation i förändring.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Prioritera, planera och koordinera Briars olika arbetsuppgifter, mötesbokningar och resor och avlasta honom från löpande administrativa uppgifter.
  • Jobba med intern och extern vd-kommunikation
  • Ansvara för kallelser, dagordningar, handlingar, protokoll samt koordinering av material för ledningsgrupp och styrelse.
  • I samverkan med vd driva stora och små utvecklingsprojekt.
  • Bollplank i strategiska och operativa frågeställningar.

Kvalifikationer

Du är i början av din karriär och har erfarenhet av service och eller försäljning. Du är stresstålig, prestigelös och ambitiös. Du är van att strukturera upp arbetsuppgifter, prioritera och få saker gjorda – utan att göra avkall på kvaliteten i leveransen. Du lockas av ett jobb där en stor del handlar om att ha ordning och reda, hålla tidplaner och sköta löpande arbetsuppgifter men där det även dyker upp oväntade arbetsuppgifter som ska lösas med kort framförhållning och där du får möjlighet att leda egna projekt.

Övrigt

I rekryteringsprocessen ingår bakgrundskontroll av samtliga kandidater som går vidare.
Tillträde: Omgående
Typ av anställning – heltid eller deltid: Heltid
Lön – fast/timlön: Enligt överenskommelse
Övrigt: I rekryteringsprocessen samarbetar vi med KFX HR- Partner, Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Fihn på 040- 12 00 02

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan