Är du vår nästa stjärna inom administration och service?

Om tjänsten

Administration/Service/Koordinering/Kundsupport

Vi på KFX HR-partner söker ständigt efter nya medarbetare inom administration och service! Är du en driven person med viljan och lusten att utvecklas vidare? Har du tidigare erfarenhet av administration och/eller service och vill nu ta nästa steg tillsammans med oss och våra spännade kundföretag runt om i Stockholm? Vi söker dig som tycker om struktur och ordning, men som samtidigt är både effektiv och snabblärd!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Beroende på våra kunders behov kan vi erbjuda dig både längre och kortare uppdrag! Tjänster inom administration kan innebära arbetsuppgifter så som registrering, fakturering, avtalshantering och orderläggning. Inom service erbjuder vi rollen inom bland annat kundsupport, koordinering och växel.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av service och administration, som nu vill ta steget vidare och utvecklas! Kanske har du tidigare arbetat inom butik/café och vill gå vidare inom kontor? Eller så har du ett par års erfarenhet av administration och söker nu nya spännade utmaningar och utvecklingsmöjligheter? Som person tror du att du är driven, framåt, positiv och initiativtagande. För att trivas i rollen som konsult ser vi att du är flexibel och tycker om att träffa nya människor!

Övrigt

Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag, så hör vi av oss till dig för eventuella passande uppdrag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan