Är du vår match till Norrlands Miljövård?

Om tjänsten

Har du erfarenhet av branschen och är sugen på något nytt efter sommaren?
Nu söker vi en positiv och engagerad arbetsledare som brinner för kundservice, ledarskap och lokalvård till vårt kontor i Sundsvall.

Du erbjuds möjligheten att få arbeta i en omfattande ledarroll och komma till en arbetsplats med fart och fläkt och en positiv anda. Tillsammans med dina två kollegor leder ni era team framåt i ett expansivt läge i företaget.

Om företaget

Norrlands Miljövård AB är ett ägarlett, välskött företag som är verksamma inom städ- och servicebranschen och är idag etablerade ifrån Gävle i söder till Kiruna i Norr.
Vi omsätter c:a 210 mkr, har i dagsläget ca 1100 kontrakterade kunder och sysselsätter ungefär 600 personer.
Vi satsar mycket på hållbarhet och är det första städföretaget i Norrland med Svanenmärkta städtjänster och är också certifierade enligt ISO 9001/14001. Företaget ingår dessutom i ServiceCompagniet, ett konsortium med fyra andra bolag för rikstäckande affärer.

Du kan läsa mer om företaget på www.nmv.se

Arbetsuppgifter

I den här arbetsledarrollen får du chansen att göra allt!
I ledarskapet ingår rekrytering, anställning, upplärning, coachning och uppföljning med dina medarbetare. Du kommer också att ha ett administrativt ansvar vad det gäller schemaläggning, tidrapportering och övrig dokumentation.

När det gäller kundhanteringen så har du koll på dina kunduppdrag och ser till att allt flyter på bra. Du följer upp kunderna kontinuerligt och med ett sinne för merförsäljning erbjuder du ytterligare tjänster som kunden kan vara i behov av.
I din roll ingår också beredskap.

Kvalifikationer

Har du erfarenhet av lokalvården, är redo att ta nästa steg och har fallenhet för ledarskap och planering? Eller var det 10 år sedan du arbetade inom branschen men istället har en lång ledarbakgrund och är sugen på att komma tillbaka?
Då kan det vara dig vi letar efter!

Vi ser gärna att du har egenskaper som vi anser är till nytta för att vara en god ledare och arbetskamrat hos oss. Ska vi kika om vi har samma uppfattning?

Beskriv hur du är eller tror att du skulle vara som ledare i ditt personliga brev så får vi se om du och Norrlands Miljövård kan vara en match för varandra!

Övrigt

Du kommer att ha tillgång till företagsbil så körkort är ett krav för denna tjänst.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 31 augusti. Tjänsten är en tillsvidareanställning,
Vi ser gärna att du kan tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Ansvarig rekryterare är Linda Nyberg på KFX HR-partner 060- 15 46 00.
Linda är tillbaka på kontoret måndagen 21/8, innan dess kan du kontakta Erika Hällström om du har några frågor kring tjänsten.
Erika nås på 060-15 46 00 och erika.hallstrom@kfx.se

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan