Är du studerande, driver eget eller vill du kombinera två jobb?

Om tjänsten

Här får du en möjlighet att bredda din yrkeserfarenhet inom olika branscher och utöka ditt kontaktnät! Som ambulerande resurskonsult kommer du att arbeta på uppdrag hos olika företag runt om i centrala Göteborg och Mölndal som receptionist. Låter det inte toppen att få en inblick i olika organisationer och arbetsmiljöer? Det är precis vad vi erbjuder dig!

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som kanske studerar på distans, driver eget företag eller har ett deltidsjobb och vill arbeta allt från 40-80% beroende på vecka. I denna roll arbetar du på uppdrag ute hos olika kunder och fungerar som ersättare vid frånvaro eller som extraresurs vid arbetstoppar. Dina arbetsplatser varierar från dag till dag vilket ställer stora krav på flexibilitet och anpassningsförmåga. Tjänstens innehåll kan variera beroende på vilket företag du arbetar på, men de flesta uppdrag du kommer bli upplärd på är diverse receptioner. Det kan även förekomma internservice, kundtjänst och växel.

Kvalifikationer

Har du en hög social kompetens, är ordningssam och prestigelös? För att passa in i tjänsten behöver du tycka om ett omväxlande arbete och där ett professionellt och servicemedvetet kundbemötande är en självklarhet för dig. Vi söker dig som har en färdig gymnasieutbildning och kan formulera dig väl i tal och skrift – både på svenska och engelska. Vi ser också att du har goda datorkunskaper, främst inom Officepaketet.

Har du en förmåga att snabbt se vad som behöver göras och kan agera på egna initiativ? Vill du ha en roll där du får hjälpa till i olika organisationer? Då är ju denna tjänst som gjord för dig!

Övrigt

Du kommer att få en grundlig utbildning hos våra kunder och därför ser vi att du är beredd att satsa minst ett år på oss. Önskvärt om du har körkort. Arbetstiderna varierar mellan kl. 07-18 under vardagar.

Vi påbörjar rekryteringsprocessen omgående för denna spännande tjänst, så skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Vi ser fram emot att få lära känna dig!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan