Är du student och vill jobba extra i reception?

Om tjänsten

Kommer du under närmsta åren vara studerande på högskolenivå och vilja arbeta extra ett par dagar i veckan? Då har vi en fantastisk möjlighet för dig att skaffa dig både värdefull arbetslivserfarenhet och pengar i plånboken!

Om du är en person som trivs med att den ena dagen inte är den andra lik, har lätt för att ta dig an nya situationer och mår bra när du ger service åt andra så kan vi erbjuda dig ett varierande arbete i en omväxlande miljö. Dessutom är det en möjlighet för dig att fylla på ditt CV och knyta kontakter inför framtiden – våra kunder finns inom ett flertal branscher.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Inför sommaren och höstterminens start behöver vi förstärka vår studentpool. Vår studentpool arbetar idag med att stötta upp våra kundföretag när ordinarie personal är frånvarande, främst i deras reception och/eller växel. Detta är ett arbete som passar dig som är mycket flexibel och endast har ett fåtal fasta föreläsningar i veckan eller som studerar på distans och kan lägga upp ditt schema som du vill eftersom arbetet innebär att du ofta kommer att ringas in med kort varsel.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ta emot inkommande samtal från kunder, ta emot besök, utföra lättare administrativa uppgifter och hantera posten. Som företagets ansikte utåt är det viktigt att du trivs med att träffa nya människor och att ge service till både kunder och intern personal.

Kvalifikationer

Arbetet ställer höga krav på en utåtriktad personlighet, servicekänsla och en förmåga att lösa uppgifter. Du är driven och har förmåga att ta egna initiativ. Du trivs i mötet med människor och har lätt för att skapa förtroende. Eftersom arbetet innebär en daglig kundkontakt ser vi gärna att du har en god kommunikativ förmåga.

Det är viktigt att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket samt datakunskaper, främst i MS Officepaketet. Har du erfarenhet från någon form av receptions- och/eller telefoniarbete är det meriterande, men det är inte ett krav.

Alla våra kunder tillämpar kontorsarbetstider och det är därför viktigt att du kan arbeta dagtid under skolveckorna.

För att du ska vara aktuell för den här tjänsten krävs det att du har minst 2 år kvar på dina studier och har möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan under terminerna.

Övrigt

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag.
Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du några frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan