Är du som klippt och skuren för administrativa uppdrag?

Om tjänsten

Vi fyller på vår kandidatbank med ambitiösa receptionister och administratörer som är redo för en ny utmaning i sin yrkesmässiga karriär.
Vi söker dig som studerar och driver eget företag på deltid. Vi söker också dig som vill komma in med en fot på arbetsmarknaden likväl dig som har arbetat i likande roller tidigare och vill vidare på din karriärsresa. Vi ber dig tydligt specificera vilken av ovanstående karaktärer som matchar din profil.

Våra kunder söker personer som hanterar bland annat: receptionsbemanning, kundservice, växeltelefoni och en blandning av inkommande administrativa ärenden

Observera. Detta är en allmän annons inför kommande behov och uppdrag mot hösten 2020 och framåt.

Om företaget

KFX HR partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning-, och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och kollega.

Arbetsuppgifter

Då vi med denna annons söker olika typer av tjänster för olika typer av administrativa uppdrag vill vi att du i din ansökan poängterar vilken typ av administrativ tjänst som du söker och varför en sådan roll skulle passa dig.
Bifoga också aktuellt CV och personligt brev.

Kvalifikationer

Vi söker dig som minst har gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Officepaketet och har erfarenhet från olika system.
Du bör också ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Då många av våra kunder kan ha behov omgående så är det en fördel att du kan vara på plats med relativt kort varsel. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet så lyft gärna dina styrkor och värderingar i din ansökan. Vi vill matcha både dina och kundens behov!

Övrigt

För närmare information är du välkommen att mejla ansvarig rekryterare Amanda Johansson på amanda.johansson@kfx.se
Kunskap-, personlighetstester och bakgrundskontroller kan komma att göras på slutkandidater.

Intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2020-06-08
  • Anställning:
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2020-05-20
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan