Är du en nyutexaminerad Löneadministratör?

Om tjänsten

Har du en eftergymnasial utbildning inom lön eller personal och är intresserad av att fortsätta utveckla dina kunskaper inom området? Trivs du i en administrativ roll där du får testa på olika arbetsuppgifter? Vi söker dig som trivs i en administrativ roll där noggrannhet och struktur är lika viktigt som effektivitet. Är du dessutom prestigelös och har lätt för att samarbeta? Då har du chansen att bli anställd hos nordens största inredningskoncern!

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du arbeta med administration av löner för vår kunds ca 400 medarbetare. Hantering av tidsrapporter, reseräkningar samt bokföring av löner blir en stor del av din vardag. Vidare kommer du att stötta löneansvarig med uppgifter som semesterberäkningar och kontrolluppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom löneadminstration eller har arbetat med det i några år. Viktigast för tjänsten är att du har ett öga för detaljer och att du gillar att arbeta med administration.
Du tycker det är viktigt med ett noggrant och effektivt arbetssätt där du värdesätter ett gott samarbete. För att lyckas i rollen är du positiv, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta.

Erfarenhet av lönehantering i visma är meriterande.

Övrigt

Det här är en direktrekrytering med start omgående. Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Vi genomför personlighets- och kunskapstester samt bakgrundskontroll på alla våra slutkandidater.
Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ha du någon fråga eller fundering kontakta gärna ansvarig rekryterare Elin Andersson via 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan