Vi på Tensaii söker en Senior Teknikfantast!

Om tjänsten

Vi på Tensaii är i behov av en Senior Teknikfantast som har kommit en bit på vägen, känner sig trygg i sin kompetens och vill fortsätta växa som människa och yrkesperson. Tensaii är ett företag som växer, och vi vill stärka vårt team med en orädd person som letar nya utmaningar, brinner för att koda och vill tillhöra ett fantastiskt multikompetent team. Utöver din formella kompetens söker vi dig som tycker att det känns roligt och utmanande:

  • Att ha mycket frihet under ansvar
  • Att jobba mestadels självständigt, samtidigt som man hjälper kollegor vid behov
  • Att bryta ut från sin comfort zone
  • Att bidra till ett bättre samhälle

Låter detta mer intressant än fokus på vilken titel du kommer få? Då har vi en bra start!

Om företaget

Tensaii startades med målet att skapa ett bättre samhälle genom inspiration, driv och kompetens. Vi skapar lösningar utifrån våra kunders behov genom vår kompetens inom projektledning, affärsstrategi, användarfokuserad design och teknik. Devisen ”En för alla och alla för en” betyder mycket för oss, och sätter prägel på hur vi jobbar inom organisationen och på vår företagskultur.

För tillfället är vi sju anställda på plats med jämn könsfördelning i gruppen, men vi har fler på ingång och vi hoppas att du vill bli en av dom. Mångfald är viktigt hos oss då vi tror att våra olikheter stärker och kompletterar vårt team.

Arbetsuppgifter

Som anställd på Tensaii jobbar du med varierande arbetsuppgifter över tid, där du i grund och botten arbetar med att möta våra kunders behov. Vi arbetar med många olika typer företag där uppdrag kan variera mellan vanliga byråprojekt, konsultuppdrag och inhouse-projekt, med mycket fokus på upplevelsecentrerad design. Det är viktigt att du har ett eget driv till att ansvara och genomföra egna projekt utöver att kunna se behov av att utföra arbetsuppgifter på egen hand utan att någon behöver säga till.

Förutom att hitta lösningar till kunder får du som anställd även möjlighet till att driva ditt eget värderingsprojekt med fokus på samhällsnytta vid sidan av. Detta är något som genomsyras av vår unika företagskultur och följer våra värderingar då vi drivs av att skapa ett bättre, inkluderande och mer jämlikt samhälle.

Kvalifikationer

Då vi tror att du som söker har bred kompetens genom tidigare erfarenheter och specialisering inom ett område som du brinner för, så kommer vi att lägga stor vikt i denna rekryteringsprocess på vem du är som person och din sociala förmåga. Vi värnar om vår företagskultur där öppenhet, nyfikenhet och kreativitet ska vara något man förknippar sig med, utöver att du är en inkluderande person som drivs av att kunna hjälpa till. Dessutom är du en person som inte är rädd för utmaningar, utan ser det som möjligheter till att utvecklas. Vi tror även att du är en handlingskraftig person som hoppar in där det behövs och ser alla personer i ditt team oberoende på vilken titel eller roll din kollega har.

Är det så att du har erfarenhet av test eller drift är det något som skulle komplettera vårt team väldigt bra, men är absolut inget krav för tjänsten. Det viktiga är att du har viljan till att lära och drivet till att genomföra lyckade projekt. Vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas, och därför är just du viktig för oss.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Junghagen på KFX HR-partner på mail: rebecka.junghagen@kfx.se eller telnr: 090-10 39 30.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Sökande till denna tjänst kan komma att genomgå personlighetstester och bakgrundskontroll.

Company logotype
  • Umeå
  • Ansök senast 2019-09-30
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Data/IT
  • Inkommet: 2019-01-14
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan