Är du en ekonomistudent som tar examen i juni? Se hit!

Om tjänsten

Har du en avslutad kandidatexamen och söker jobb inom ekonomi? Är du noggrann och är hungrig på att lära dig nytt? Vi söker nu en ekonomiassistent som vill vara en del av en mindre ekonomiavdelning med högt tak? Nu har du chansen, välkommen in med din ansökan!

Du kommer att bli anställd hos oss på KFX HR-partner men arbeta hos vår internationella kund som har kontor vid Stenpiren i Göteborg.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Kvalifikationer

I rollen som ekonomiassistent kommer du stötta ekonomiavdelningen i Göteborg som består av fyra personer. I rollen som ekonomiassistent får du ett eget arbetsrum där du främst arbetar med leverantörsreskontra, avstämningar, fakturering, kontering och allmän ekonomiadministration. Det finns stora möjligheter att dina arbetsuppgifter utvecklas med tiden.

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller har studerat vidare inom ekonomi. Vi ser gärna att du har arbetat tidigare med liknande arbetsuppgifter och vill vidare utvecklas. Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för ekonomi och du inser vikten av noggrannhet. Vidare är du analytisk, detaljorienterad och nyfiken att lära dig nytt. Du har goda datakunskaper i framförallt MS Officepaketet och det är positivt om du har erfarenhet av SAP.

Du är trygg i dig själv, lojal, pålitlig och har ett självständig arbetssätt. Dessutom är du strukturerad i ditt sätt att arbeta och har lätt för siffror. Vår kund arbetar i en internationell miljö och därför behöver du känna dig trygg med det engelska språket, det är även meriterande om du kan tyska.

Vi genomför personlighets- och kunskapstester samt bakgrundskontroll på alla våra slutkandidater.

Övrigt

Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och är på heltid, tillsvidare.

Är det dig vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag via kfx.se!

Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ha du någon fråga eller fundering kontakta ansvarig rekryterare Anna Bergren på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan