Ambulerande växeltelefonist på heltid i Stockholm!

Om tjänsten

Är du en serviceinriktad person som främst gillar att ge service över telefon? Vi söker dig som älskar att ge högklassig service samt är en engagerad och positiv person. I denna tjänst får du möjligheten att främst arbeta i växel på ett av Sveriges största försäkringsföretag men också att ambulera på andra företag och leverera i olika servicetjänster. Det här är tjänsten för dig som vill få värdefull erfarenhet inom kontorsbranschen!
Är det dig vi söker? Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

I denna tjänst arbetar du främst som växeltelefonist, men utöver detta så arbetar du även inom andra servicetjänster hos våra kundföretag.
Du arbetar med varierande arbetsuppgifter t ex som receptionist, konferensvärdinna och internservicemedarbetare. Dina arbetsplatser kan komma att variera från dag till dag. Detta innebär att förändringar även kan ske under arbetsdagen vilket kräver stor flexibilitet av dig. Du blir utbildad på flera olika företag inom olika servicetjänster, så vi ser därför att du har som mål att arbeta hos oss i minst ett år. Detta är en otroligt utvecklande tjänst där du får en massa värdefulla arbetslivserfarenheter!

Kvalifikationer

Vi ställer mycket höga krav på din flexibilitet, lojalitet och uthållighet. Att arbeta som ambulerande är förmodligen branschens tuffaste men också roligaste arbete som ger mycket tillbaka till dig som arbetstagare.
Vi ser gärna att du:

  • Har en positiv inställning och flexibilitet till att vad som helst kan hända under din arbetsdag
  • Brinner för service och gott bemötande
  • Är engagerad i ditt arbete, lojal och prestigelös
  • Gillar att knyta sociala kontakter samt att den ena dagen inte är den andra lik

Övrigt

Tjänsten är tillsvidare på heltid där urval sker löpande då start för tjänsten är omgående. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av rekryterarna hos oss på KFX HR-partner. Du når oss på 08-663 99 00.

KFX HR-partner har kollektivavtal med Unionen och om du vill kan du lösa ut rikskort samt friskvårdsbidrag.

Växel, telefonist, reception, administration, kontor

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan