Ambulerande internservicemedarbetare sökes!

Om tjänsten

Sökord: Vaktmästare, kontorsassistent, fastighetsskötare, fastighet, ambulerande, servicekonsult, service, internservicemedarbetare

Vi söker dig som har avsultat dina gymnasiestudier och vill starta din karriär inom kontorsbranschen! Som ambulerande internservicemedarbetare arbetar du ute hos våra kundföretag med praktiska arbetsuppgifter med mycket fokus på service. Du får möjlighet att arbeta på många spännande företag där du får värdefullla erfarenheter.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Som ambulerande internservicemedarbetare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter där fokus ligger på att leverera toppklassig service. Exakta arbetsuppgifter beror på det specifika uppdraget men dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Reparera eller byta ut saker som är trasiga
  • Ställa iordning och utrusta lokaler inför möten och konferenser
  • Se över, plocka undan och hålla efter på öppna ytor och i lokaler
  • Genomföra interna omflyttningar och förrådshantering
  • Posthantering och inköp
  • Service och felanmälning av kontorsmaskiner
  • Hämta och ta emot varor

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker tjänsten har avsultat dina gymnasiestudier samt skriver och talar obehindrat på svenska och engelska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service samt tidigare erfarenhet av internservice eller andra liknande tjänster. Som person trivs du att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att se vad som behöver göras i arbetssituationer. Du har en god problemlösningsförmåga, en positiv inställning och levererar service på hög nivå. Vidare har du ett stort engagemang och kan ta egna initiativ. Du har du de fysiska förutsättningarna för att klara av tyngre lyft i kontorsmiljöer.

Övrigt

Urval sker löpande och vi söker nya medarbetare som kan starta omgående, eller i slutet på sommaren. Om du vill få mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare hos oss på KFX HR-partner. Du når oss på 08-663 99 00.

KFX HR-partner har kollektivavtal med Unionen och om du vill kan du lösa ut rikskort och vi har även avtal med ett antal friskvårdsanläggningar som erbjuder dig gynnsamma rabatter då du är anställd av oss.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan