Ambitiös receptionist sökes till företag i centrala Stockholm!

Om tjänsten

Är du ute efter en roll där man får chansen att kombinera service med administration? Är du dessutom en person som gillar att ha ordning och reda samt vill få chansen att utvecklas inom dessa områden? Då är detta rollen för dig!

Om företaget

Vår kund sitter centralt i Stockholm. I denna tjänst kommer du att bli anställd av oss på KFX är en HR-partner, men arbeta hos vår kund. KFX HR-partner är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö. Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsgivare, vi är måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta:

  • Ta emot kunder och besökare
  • Ta emot inkommande samtal och mail
  • Hålla ordning och reda i lokalerna
  • Beställa kontorsmaterial
  • Registrera utlägg
  • Registrera uppdrag och projekt

Med flera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande serviceyrken. Då du kommer att ansvara för administrativa arbetsuppgifter bör du känna dig trygg med datorer och nya system. En del av arbetsuppgifterna kommer att utföras i Office-paketet vilket därför är ett krav att kunna. Utöver detta skall du tala svenska samt engelska flytande!

För att trivas i rollen tror vi att du är en noggrann och strukturerad person som brinner för service. Då det finns stora möjlighet att växa i bolaget ser vi att du är en driven och ambitiös person. Vidare bör du ha ett öga för detaljer samt älska att vara spindeln i nätet som alla vänder sig till när det dyker upp ett problem!

Övrigt

I denna roll kommer du att arbeta heltid, mellan 8:00-17:00. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tillsättning av tjänsten är omgående, därför kommer vi att gå igenom urvalet löpande. Skicka därför in din ansökan redan idag.

Om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare, Amanda Jurell på 08-663 99 00

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan