Affärsutvecklare till FirstStop

Om tjänsten

I rollen som affärsutvecklare agerar du kontaktperson för de verkstäder och återförsäljare som är ansluta till First Stop, ett av Europas största nätverk för däckverkstäder. Din uppgift är att underhålla nätverket genom aktiv konsultation till medlemmarna, om hur dessa kan optimera sin försäljning, både av däck och övriga produkter. En viktig del i tjänsten är att rekrytera nya medlemmar.

Du ansvarar på egen hand över regionen ”Södra Sverige”, som sträcker sig från Karlstad till Malmö. Din geografiska placering bör med fördel vara i detta område.
Du erbjuds ett utmanande, flexibelt och självständigt arbete med mycket frihet, i ett expansivt och världsledande företag.

Om företaget

Firststop nätverket ingår i Bridgestone koncernen
Bridgestone Corporation, med huvudkontor i Tokyo, är världens största tillverkare av däck och gummiprodukter. Med 2000 däck- och servicecenter i 25 länder över hela Europa erbjuder First Stops verkstäder bästa tänkbara service, produkter och rådgivning när det gäller däck.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar på egen hand för mötesbokning och genomförande av möten i din region där din prestation bedöms på antal medlemmar i nätverket samt försäljning av Bridgestones produkter från medlemsverkstäderna.

Du har daglig kontakt med din närmsta chef, som är en del av teamet på totalt fyra personer som bearbetar olika regioner i Sverige.

Kvalifikationer

För att passa i denna tjänst ser vi att du har arbetat med B2B-försäljning eller key account management i en självständig roll där du trivs att vara på resande fot. Om du har en teknisk bakgrund är detta meriterande.

Du drivs av att bygga relationer, utveckla affärer samt har ett stort intresse för fordon och teknik. Som person trivs du när du får arbeta självständigt och sätta upp egna strukturer i ditt arbete för att nå bästa resultat. Du är framåt och vågar ta egna initiativ. Vidare är lyhördhet, ödmjukhet och ett genuint intresse av att möta människor viktiga förmågor.

Goda datorkunskaper samt professionell svenska och engelska är ett krav. Vidare är B-körkort ett krav då du kommer resa i tjänsten.

Övrigt

I denna rekryteringsprocess har FirstStop valt att samarbeta med KFX HR-partner, samtliga frågor kring tjänst och rekryteringsprocess hänvisas till KFX och ansvarig rekryterare, Paula Jansson. Telefon: 031-711 98 00.

Tjänsten är tillsvidare, med start enligt överenskommelse.
Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Kunskap- och personlighetstester samt bakggrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Vi ser fram emot din ansökan!

Company logotype
  • Ansök senast 2022-07-07
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Försäljning/Affärsutveckling
  • Inkommet: 2022-06-08
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan