Affärsområdeschef – Järnväg

Om tjänsten

Behärskar du konsten att driva affärer samtidigt som du utvecklar medarbetare?
Har du ett intresse och erfarenhet från entreprenadarbete?
Då är detta ett av Sveriges mest intressanta jobb!
Som affärsområdeschef på BCA har du en nyckelposition inom ett bolag med tydlig tillväxt. För att nå framgång i rollen som affärsområdeschef ser vi att du är en driven person som uppskattar affären lika mycket som att utveckla verksamhet och medarbetare. Du brinner för god service, kommunikation och ett gott ledarskap. Har du god förmåga att leda och utveckla både affär och organisation, är lösningsorienterad och samarbetsvillig så passar du bra in hos oss.

Om företaget

BCA Entreprenad AB är ett väletablerat entreprenadföretag med hög teknisk kompetens som utför anläggnings-, betong- och järnvägsprojekt. BCA grundades 1983 och har sedan dess expanderat och utvecklats. BCA har aldrig varit rädda för att investera i specialmaskiner eller lära sig nya saker för att möta sina kunders förväntningar och behov. Ambitionen är att alltid utföra anläggnings-, betong- och järnvägsentreprenader resultatinriktat, engagerat och professionellt. BCA åtar sig uppdrag i form av både utförandeentreprenad och totalentreprenad och är verksamma i Sverige och Danmark. Sedan november 2011 finns huvudkontoret i Malmö. BCA omsätter ca 300 MSEK och är ett 60-tal medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som affärsområdeschef ingår du i BCAs ledningsgrupp och är direkt underställd VD. I denna roll skall du utveckla och driva affärer inom affärsområdet Järnväg. Det innebär att du ansvarar för projekt som projektchefer och produktionschefer driver inom affärsområdet. Du har huvudansvaret för processerna, så väl som resultatet och samtliga medarbetare. Du skall planera, styra, motivera och utveckla verksamheten och förstår komplexiteten i detta.

  • Marknadsbearbetning
  • Ekonomiskt ansvarig för affärsområdet
  • Personalansvar
  • Processansvar

Kvalifikationer

För att vara aktuell för denna tjänst så skall du ha bred ledarskapsbakgrund. Vi ser gärna erfarenhet från byggbransch eller industri. Du skall ha ett tydligt affärsfokus och förstå vad det är som driver affärer och verksamheter framåt. Du skall vara lyhörd och tydlig i din kommunikation och ha förmågan att se utmaningar och möjligheter i ett helikopterperspektiv. I rollen fungerar du även som ombud inom de olika projekten så god förhandlingsförmåga är viktigt.

Övrigt

Tjänsten rekryteras i samarbete med KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett företag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad. Vid frågor kontakta Regionchef Kevin Brandt Leander på 040-120200. Vi tillämpar löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag! Vi tar ej emot ansökningar på e-post.
Tillträde: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Typ av anställning – tillsvidare på heltid.

Sökord: Affärschef, Affärsområdeschef, Järnväg, BCA, Produktionschef, Projektchef, Entreprenad

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan