Affärsområdesansvarig

Om tjänsten

Är du en affärsdriven rekryterare som är redo för nästa steg i karriären? Vill du vara med på en expansionsresa? Se hit – nu etablerar vi oss i Västerås! Vi söker en affärsområdesansvarig vars huvudsakliga uppdrag är att bredda och etablera KFX i Västerås. Du kommer från första dag erbjudas stort ansvar och roliga utmaningar i rollen som innehåller både kundrelationer, försäljning, rekrytering och personalarbete.

Om företaget

KFX är en erfaren HR-partner vars fokus är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR partner och bli branschens bästa arbetsgivare. Vi är idag 450 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Du kommer självständigt följa upp kunder i personliga möten, driva flera parallella rekryteringsprocesser från början till slut samt vara konsultchef för alla konsulter på aktuella bemanningsuppdrag. Dina arbetsdagar kommer att fyllas med varierande och ansvarsfulla arbetsuppgifter, bland annat;

  • Kundbearbetning och försäljning
  • Personalansvar och arbetsrättsliga ärenden
  • Kvalitativa och gedigna rekryteringsprocesser från start till mål
  • Offert- och avtalshantering
  • Löpande administration i affärssystemet i Intelliplan

Kvalifikationer

För oss är det viktigt att hitta dig med rätt attityd som är tävlingsinriktad och målfokuserad då tjänsten initialt handlar om försäljning och att bygga kundrelationer. Du kommer omgående få frihet under ansvar därför krävs det att du är självgående, sturukturerad och har en stor portion disciplin. Vi ser oss själva som prestigelösa, ambitiösa och har nära till skratt. Tidigare erfarenhet av kund och konsultverksamhet eller bemannings- och rekryteringsbranschen är ett krav och är du dessutom en god ”västeråskännare” är det ett plus. Du uttrycker dig professionellt i svenskans tal och skrift och inger ett mycket starkt förtroende. Körkort är ett krav i tjänsten.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och initialt kommer du samarbeta tätt med kollegorna på vårt Stockholmskontor. Resor till Stockhom kommer förekomma och du rapporterar till Regionschef i Stockholm. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på clara.backlund@kfx.se eller på 070-663 99 61.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan