Affärsdriven rekryterare till KFX HR-partner i Malmö

Om tjänsten

Vill du arbeta i ett familjärt bolag där du får ansvar över dina egna kunder och affärer? Ser du dig själv som en problemlösare som alltid vill leverera den bästa lösningen? Drivs du av att arbeta med försäljning och vill leverera rekryteringsprocesser med hög kvalité? Då är du varmt välkommen till oss på KFX HR-partner!
Hos oss på KFX har vi ett högt arbetstempo som varvas med mycket skratt. Du kommer att arbeta på en arbetsplats som präglas av driv, engagemang, tydliga mål och med stort fokus på kund, konsult och kandidat. Vi gör nu en nysatsning på vårt Malmökontor på Stora Nygatan och vi vill ha med just dig på vår resa!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.
KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 450 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som Affärsinriktad Rekryterare får du arbeta med B2B försäljning av KFX fem affärsområden – Rekrytering, Bemanning, Entreprenad, Karriärvägledning & Management. Du blir en del av ett team med en god sammanhållning och en familjär organisationen som erbjuder högt i tak och stor frihet i arbetet. I denna roll arbetar du dagligen med våra befintliga och blivande kunder. Du kommer självständig boka in och genomföra kundmöten/kundevent samt fördjupa och utveckla våra leveranser som HR-partner.

Utöver detta kommer en del av din roll bestå av rekrytering, där du har eget ansvar över hela rekryteringsprocessen från början till slut. KFX är en HR-partner till våra kunder och rekryterar tjänstemän åt alla branscher, vi erbjuder ett HR stöd med allt från rekrytering till karriärvägledning. Vi är mycket stolta över vår rekryteringsprocess som vi arbetat fram, den präglas av kvalité, omsorg och engagemang.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna inom rekrytering- och bemanningsbranschen. Det är meriterande om du tidigare har studerat inom Management, HR, försäljning eller liknande utbildning.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som gillar att ta ansvar, är utåtriktad, flexibel, prestigelös och handlingskraftig. Du brinner för att skapa långsiktiga relationer med både kunder, konsulter och kandidater. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att ta snabba beslut och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Som person är du strukturerad, effektiv, noggrann och är en kreativ problemlösare. Arbetet ställer stora krav på att du är självgående, målinriktad och har en naturlig känsla för service.

Övrigt

ÖVRIGT
Vi genomför personlighetstester och bakgrundkontroller på alla slutkandidater.

Start för tjänsten, Enligt överenskommelse
Anställning, heltid & tillsvidare
Sista ansökningsdag, 21 juni 2021
Lön: Enligt överenskommelse

Vid frågor eller funderingar kontakta Regionchef Helena Möller på 070-6632101

Company logotype
  • Malmö
  • Ansök senast 2021-06-21
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: HR/Personal
  • Inkommet: 2021-05-21
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan