Affärschef till Samhall i Sundsvall

Om tjänsten

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Nord är organiserad i 6 distrikt. Distrikt Västernorrland söker nu en affärschef med placering i Sundsvall. Tjänsten är direkt underställd Distriktschefen och ingår i ledningsgruppen.

Om företaget

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 24 000 anställda på över 600 orter och omsätter årligen cirka 7.5 miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.

Arbetsuppgifter

Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från början till slut. Du har det övergripande ansvaret för ditt affärsområde vilket innefattar personalansvar för ca 15 chefer samt budget- och resultatansvar. Mycket av arbetet handlar om att optimera planering av personal, skapa god lönsamhet och utveckla affärsrelationer med nya och befintliga kunder.

I rollen som affärschef är du en säljande, erfaren ledare som tar tag i driftfrågor och följer upp verksamheten genom att vara delaktig, tydlig och tillgänglig. Du erbjuds ett stort ansvar med varierande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

 • Mångårig ledarskapserfarenhet med personalansvar
 • Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
 • Erfarenhet av kompetens- och personalplanering
 • Goda ekonomikunskaper
 • Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper samt B-körkort

Som person är du engagerad, pålitlig och uppmärksam. Du är utvecklingsinriktad med god förmåga att anpassa arbetssätt vid förändring. Du är van vid såväl strategiskt som operativt affärsmässigt tänkande. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

I tjänsten ingår resande.

Övrigt

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Sundsvall
Sista ansökningsdag: 2019-09-30

Kontaktpersoner:
Linda Sandwall, Ansvarig Rekryterare på KFX HR-Partner, tfn: 070-663 19 89, e-post: linda.sandwall@kfx.se
Anna-Karin Dahlin, tf Distriktschef Västernorrland, tfn: 060-13 03 68

Fackliga representanter:
Ledarna, Karl-Ove Karlsson, tfn 063-15 17 21
Unionen, Jonny Viljeskogh, tfn 0660-796 71
SACO, Johnny Schödin, tfn 060-16 82 03

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Company logotype
 • Sundsvall
 • Ansök senast 2019-09-29
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Ledning/Management
 • Inkommet: 2019-09-10
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan