Adminstratör till Bisnode

Om tjänsten

För Bisnodes räkning söker vi nu en administratör med erfarenhet av system och datahantering. Detta är tjänsten för dig som är självgående, lösningsorienterad och som trivs i en miljö med högt tempo! Start för uppdraget är omgående och förväntas pågå till årskiftet, med chans till förlängning.

Om företaget

Bisnode AB tillhandahåller affärs-, marknads- och kreditinformation och erbjuder lösningar och beslutsunderlag till företag, myndigheter, organisationer och kommuner. Bisnode vidareutvecklar lösningar med hjälp av dataanalys, för att möjliggöra smarta beslut för sina kunder! I rollen som administratör kommer du att arbeta i Bisnodes moderna lokaler i Solna.

Arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du att arbeta i en både administrativ och nätverkande roll. I samband med att Bisnode genomgår ett systembyte, kommer du att;

  • Ha kontakt med många internt anställda och olika avdelningar
  • Ansvara för systemadministration
  • Ta fram utdrag, rapporter och statistik till verksamhetens chefer
  • Ansvara för administration kring användare och behörigheter

Kvalifikationer

Rätt person för tjänsten har en bakgrund inom kundservice eller backoffice. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med CRM-system och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsmetoder och processer. Du har en gymnasieutbildning inom exempelvis IT, ekonomi eller juridik. Utöver detta för du dig obehindrat i det svenska och det engelska språket. Som person är du snabblärd, strukturerad och lösningsorienterad. Då Bisnode arbetar med information som är sekretesbelagd är det ytterst viktigt att du är ansvarsfull och nogrann i ditt arbetssätt. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas i rollen.

Övrigt

Start för uppdraget är omgående och då vi går igenom urvalet löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag! Vid eventuella frågor, vänligen kontakta någon av våra rekryterare på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan