Administratörskoordinator

Om tjänsten

Trivs du i en bred och koordinerande roll? Vill du ha ett omväxlande och stimulerande arbete? Ser du dig själv som självständig och ansvartagande samtligt som du värderar sammarbete högt? Vill du arbeta deltid för att sedan ha möjlighet att gå upp på heltid? Då kan du vara vår kunds nya administratörskoordinator!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som administratörskoordinator hos vår kund får du ett omväxlande arbete som erbjuder utmaningar och utveckling. Du kommer arbeta när kunder och övriga kollegor i arbetsgruppen. I rollen ingår att ha kontakt med externa leverantörer, hantera och fördela inkommande ordrar samt att ansvara för frakter och leveranser av inkommande och utgående material. Vi letar efter en person som trivs i en bred och koordinerande roll samt vill utvecklas och växa tillsammans med vår kund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar att ta mycket ansvar, kan hantera många bollar i luften och ser helheten. Vi ser att du tidigare har arbetat med administration, service eller försäljning och har slutfört dina gymnasiestudier. Då koncernspråket är på engelska, ser vi att du har mycket goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska.

Som person ser vi att du är en problemlösare, ansvartagande och en prestigelös person. Det faller sig naturligt för dig att se helheten och du trivs med att samordna och koordinera. Du har vidare en positiv attityd och gillar att samarbeta med andra. Din nyfikenhet och inre driv är en förutsättning i arbetet, för rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

Vi söker dig som kan vara flexibel gällande arbetstider, då tjänsten till en början kommer vara på deltid ca. 60-80% för att sedan gå upp på heltid.

Övrigt

Tjänsten är till en början på deltid ca, 60-80% och kommer att tillsättas så snart som möjligt, vi ser helst att du kan börja arbeta redan i april.
Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Elin Andersson på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan