Administratör/sekreterare på heltid till GS Facket i centrala Stockholm

Om tjänsten

För GS Fackets räkning söker vi en strukturerad och lösningsorienterad administratör/sekreterare på heltid.

GS är Sveriges nyaste fackförbund. Vi organiserar ca 50 000 anställda på företag bland annat inom skogsbruk, träindustrin och grafisk bransch. Förbundet är organiserat i femton avdelningar med lokala kontor fördelat över hela landet.

Placering för denna tjänst är på förbundskontoret i centrala Stockholm där du sitter med ca 35 kollegor i trevliga lokaler. Tjänsten är på heltid med arbetstiderna 8.00 – 16.00 måndag till fredag, 8.00 – 15.00 fredagar samt 8.00 – 18.00 en dag i veckan. Behovet är på tillsvidare och du kommer erbjudas en provanställning på 6 månader som sedan övergår till en fast anställning.

Start för tjänsten är enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som administratör ingår du i förbundskontorets kansligrupp som är ett administrativt stöd för verksamheten. Huvudsakligen arbetar du för avtalsgruppen och har ett övergripande ansvar för ärendehanteringssystemet D3. Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. att hantera inkommande ärenden, utbilda personalen i systemet samt skapa struktur i både systemet och det administrativa arbetet. Vidare håller du koll på viktiga datum, skapar mötesdagordningar samt för protokoll/anteckningar under möten. I din roll är du även ansvarig för resebokningar, bokningar av hotell och konferenser, posthantering och arkivering.

Utöver din roll som administratör fungerar du även som sekreterare till första vice förbundsordförande. Du avlastar med exempelvis framtagning av dokument, förberedelse av presentationer samt avlastar där behovet finns.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för denna tjänst har du:

  • Tidigare erfarenhet av ärendehantering och administration
  • Tidigare erfarenhet av fackligt arbete, föreningslivet eller ideella organisationer
  • Flytande kunskaper i det svenska och engelska språket, såväl tal som skrift
  • Arbetsrättslig förståelse
  • Kunskaper i Officepaketet samt systemförståelse

Det är meriterande om du har erfarenhet från ärendehanteringssystemet D3.

För att axla rollen på bästa sätt tror vi att du är en lösningsorienterad person som tycker om att arbeta administrativt. Du är självgående i ditt arbete, tar initiativ och har en förmåga att skapa en överblick och se vad som behöver göras. Vi tror även att du tycker om att skapa struktur och styra upp arbetsprocesser. För att trivas i denna stöttande roll tror vi att du är en servicemedveten lagspelare som tar dig an arbetet på ett prestigelöst arbetssätt. Eftersom att du hanterar konfidentiell information har du även hög integritet.

Vi förutsätter att du delar arbetarrörelsens värderingar.

Övrigt

Detta är ett samarbete mellan KFX HR-partner och GS – Facket för skogs-, trä- och grafisk bransch. Hela rekryteringsprocessen sköts av KFX och samtliga frågor hänvisas till ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan