Administratör till Harald Pihl i Täby

Om tjänsten

Har du öga för detaljer, ett starkt driv och vill utvecklas inom administration? Just nu söker Harald Pihl en administratör till sitt kontor i Täby. I rollen har du möjlighet att påverka och komma med nya idéer, vi ser därför att du är en idéspruta som vågar ifrågasätta gamla arbetsmetoder och förbättra arbetssätt.

Om företaget

Harald Pihl AB är ett familjeföretag som grundades 1912 och är bland Europas ledande lagerhållare av titan och nickellegeringar. Företaget sitter i ljusa fräscha lokaler på Mätslingan 19 i Täby.
I administrationsgruppen arbetar fem personer och totalt på kontoret i Täby arbetar 25 personer.
Läs mer på http://www.haraldpihl.com/

Arbetsuppgifter

I din roll som administratör kommer du bland annat arbeta med:

  • Orderhantering
  • Fakturering
  • Arkivering
  • Kontor- och köksinköp
  • Växelsamtal (delaktig i växelgrupp)
  • Daglig service på kontoret och övriga kontorsgöromål

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med administration eller kontorsarbete. Du har goda kunskaper inom Officepaketet och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du innehar B körkort.
Viktiga personliga egenskaper är att du är organiserad och strukturerad. Vi ställer höga krav på din noggrannhet och lojalitet. I rollen har du möjlighet att påverka och komma med nya idéer, vi ser därför att du är en idéspruta som vågar ifrågasätta gamla arbetsmetoder och förbättra arbetssätt. Med öga för detaljer och rätt driv har du nu möjlighet att utvecklas inom denna roll och växa inom företaget!

Övrigt

Du blir till en början anställd som konsult hos oss på KFX med ambitionen att övergå i en anställning direkt hos Harald Pihl efter sex månader. Den genomsnittliga arbetsveckan är 37,5 timmar. Kontorets öppettider är från september – maj 08.00-17.00 och från juni – augusti 08.00 – 16.00
Start för denna tjänst är omgående och urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!
Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Theresa Almqvist på theresa.almqvist@kfx.se eller 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan