Administratör start omgående

Om tjänsten

Söker du arbete inom administration med start redan i sommar? Trivs du bäst i en roll som kräver struktur och ordningssinne? Då kan du vara den vi söker!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, men arbeta som konsult ute hos vår kund i centrala Göteobrg. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som administratör hos vår kund kommer du arbeta i ett glädjefullt team i ett expansivt bolag. Arbetet innefattar:

  • Ordermottagning
  • Skrivning av protokoll och rapporter
  • Planering och uppbokning av möten
  • Dokumentsammanställning

Kvalifikationer

Du som söker är noggrann och har god planerings- och samarbetsförmåga. För att passa in på tjänsten ser vi att du gillar att ha struktur i arbetet och har förmågan att se vad som behöver göras. Du ska minst ha en gymnasial utbildning samt kunna formulera dig väl i tal och skrift – både på svenska och engelska. Vi ser gärna att du arbetade i en administrerande roll innan.

Som administratör arbetar du i flera olika system det är därför viktigt med goda datakunskaper, främst i Officepaketet.

Övrigt

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag.
Intervjuer sker löpande.

Vid frågor kontakta oss på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan