Administratör på heltid till teknikföretag i Solna

Om tjänsten

Är du administrativt lagd, snabblärd och effektiv? Just nu söker vi en social och glad administratör för uppdrag till och med sista september, med chans till förlängning.

Om företaget

Vår kund är ett stort och välkänt teknikföretag som sitter i trevliga lokaler i Frösunda, Solna. Tjänsten är på heltid med start i mitten på mars. Uppdraget är till och med sista september, med chans till förlängning. Arbetstiderna är 8.00 – 16.30 med 1 timma lunch.

Arbetsuppgifter

Hos vår kund sitter du tillsammans med två kollegor på administrationen och ni arbetar på samma avdelning och samarbetar med dispatchers som bokar ut tekniker för uppdrag. I din roll arbetar du med administrationen och datorn är ditt främsta redskap. Över mail tar du emot beställningar av företagets maskiner och du administrerar i CRM-systemet Sibel. Din primära kontakt med kunder sker över mail och du lägger även upp nya kunder i systemet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av grundläggande administration och vana av att arbeta i olika system. Vi förutsätter att du har god vana av att arbeta i Officepaketet och vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i Oracle och Sibel. Vidare har du flytande kunskaper i det svenska och engelska språket, såväl tal som skrift.

Som person är du flexibel och stresstålig. Du har god problemlösningsförmåga och kan med enkelhet sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare är du trygg i dig själv, kommunikativ och social. Du är glad och trevlig samt har skinn på näsan och är orädd.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag och du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos vår kund i Solna. KFX HR-partners fokus har alltid varit på att bygga långvariga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara kundens första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare.

Har du frågor? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00.

Välkommen in med din ansökan!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan