Administratör på heltid till stabilt företag i Solna

Om tjänsten

Söker du en varierande roll med fokus på administration och service? Trivs du bäst med att vara spindeln i nätet? Är du dessutom en driven, social och initiativtagande person? Läs vidare – detta kan vara tjänsten för dig!

Vi söker just nu en engagerad administratör för uppdrag på heltid med start omgående.

Om företaget

Vår kund är ett stort, stabilt och svenskägt företag med trivsamma och stora lokaler i Solna, Frösunda. Denna tjänst är på heltid 6 månader med stor chans till förlängning. Hos vår kund arbetar du 8 timmar per dag, med möjlighet till flextid.

Arbetsuppgifter

Som administratör arbetar du huvudsakligen med att koordinera, planera och samordna de interna utbildningarna. Detta innefattar bokningsanmälningar, rumsbokning, beställning av mat, ta fram utbildningsmaterial, administrera och genomföra utvärderingar, ta fram intyg och diplom till deltagarna etc. I din roll bistår du även affärsområdeschef med stöd i form av resebokningar och framtagning av presentationsmaterial.

Övriga arbetsuppgifter inom kontorsadministration innefattar att:

  • Samordna möten och konferenser
  • Bistå med administrativt stöd vid möten
  • Uppdatera intern information och administrera utskick till anställda
  • Göra beställningar av kontorsmaterial, förtäring, blommor och presenter
  • Allmän kontorsservice

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du:

  • Minst tre års erfarenhet från en administrativ och serviceinriktad tjänst
  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet
  • God system- och datorvana. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av systemet EMarketeer
  • Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, såväl tal som skrift
  • Förståelse för ekonomi och inköp

För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som tycker om struktur och ordning samt att du brinner för service. Du trivs bäst i en varierande roll där du har många projekt igång samtidigt och på ett prestigelöst sätt tar du dig an uppgifter från högt till lågt. Vi tror att du som söker är drivande, engagerad och har god initiativförmåga. Du följer upp dina arbetsuppgifter och ha en förmåga att skapa en överblick över vad som behövs göras. Som person är du social, glad, positiv och bidrar till god stämning på arbetsplatsen.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i Solna, Frösunda. KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Hos KFX HR-partner får du en trygg anställning med kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan