Administratör på heltid till bolag i Spånga sökes omgående!

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en administratör som är flexibel, noggrann och positiv. Detta uppdrag är på heltid och har start snarast möjligt. Uppdraget beräknas löpa till och med sista januari 2019 med god chans till förlängning.

Om företaget

KFX är en HR-partner inom bemanning och rekrytering. Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsgivare. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:

  • Fakturering
  • Kontering
  • Tidsrapportering
  • Övrig kontorsadministration

Då företaget går igenom en omorganisation kan arbetsuppgifterna förändras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att vara aktuell för denna tjänst så talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska samt känner dig trygg i att arbeta med datorn som främsta redskap. Du kan även med enkelhet kan sätta dig in i nya system och program.

I denna process kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa in i rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och organiserad. Utöver detta ser vi att du är en person som sprider glädje och energi omkring dig! För att trivas hos vår kund är du även flexibel och öppen för förändringar då arbetsuppgifterna kan förändras över tid.

Övrigt

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Har du några frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Amanda Jurell på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan