Administratör på deltid sökes till företag på Stora Essingen

Om tjänsten

Administratör/deltid

Vill du jobba på ett företag som har hela Europa som marknad? Brinner du för administrativa arbetsuppgifter? Kan du tala och skriva engelska samt svenska obehindrat, då kanske detta är tjänsten för dig, sök redan idag!

Om företaget

Vår kund arbetar inom bilbranschen och är under en stark tillväxtfas. De behöver nu stärka upp sitt team under tre månader, jan-mars, då arbetsbelastningen har ökat. Företaget ligger på Stora Essingen och erbjuder ett litet, familjärt kontor där det är högt i tak och nära till skratt.

Arbetsuppgifter

Dina dagliga arbetsuppgifter hos vård kund kommer bland annat att innebära att:

  • Sortera dokumentation
  • Kopiera viktiga dokument
  • Avregistrering av fordon

Kvalifikationer

Då dina främsta arbetsuppgifter på företaget kommer vara att ta hand om viktig dokumentation är det otroligt viktigt att du är noggrann, ordningsam och strukturerad. Du ska vara en person som lägger stor vikt vid att allt blir rätt. Du ska ha ett öga för detaljer och det skall vara naturligt för dig att alltid dubbelkolla en, två eller tre gånger att allt stämmer innan du skickar iväg ett viktigt dokument.

Du har med fördel en bakgrund inom administrationr. Du ska kunna prata och skriva felfri svenska smat engelska. I denna process kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning på tre månader. Du kommer att arbeta januari till och med mars. Tjänsten kommer att omfatta ca 50%. Under upplärningen kommer du att arbeta fasta tider men därefter är arbetstiderna relativt flexibla. Vi kommer att gå igenom urvalet löpande, så skicka därför in din ansökan redan idag!

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Amanda Jurell på nr: 08-663 99 00

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan